Foto: Penny Lane - Facebook

Start dagen godt ud: 5 lækre morgenmadssteder i Aalborg

Findes der en bedre måde at starte sin morgen på end med nybagt brød, friskbrygget kaffe og glade smil? 

Heldigvis byder Aalborg på et overflødighedshorn af morgenmadssteder, som du kan besøge, hvad end du er på jagt efter en hurtig bid på vej til arbejde eller ønsker at nyde en lækker afslappet morgenoplevelse. 

Lad os tage dig med på en tur gennem fem af byens bedste steder, hvor du kan være sikker på, at din morgen vil blive helt perfekt. 

Penny Lane Café: Et bredt udvalg af lækkerier

Foto: Penny Lane – Instagram

Penny Lane Café er et fantastisk sted med stor fokus på kvalitet, kreativitet og kærlighed til gode råvarer.

Du kan starte din morgen med blandt andet en lækker surdejsbolle, en god brunchtallerken eller måske en af deres mange morgenmadsretter som fx bananpandekager, chiagrød eller en vaffel.

Derudover finder du et bredt udvalg af kaffe, the, juices, smoothies, milkshakes og andre drikkevarer.

Uanset hvad kan du være sikker på, at din dag starter godt og at du ikke kommer sulten videre til dagens øvrige gøremål.

Penny Lane er både at finde på Boulevarden, Østerbro, Aalborg Zoo og i Aalborg Lufthavn. Derudover er der også mulighed for at købe deres brød og kager ud af huset, hvis du vil have det med på farten.

Hjemmeside: www.pennylanecafe.dk

Læs også: Find inspiration: De bedste studievenlige caféer i Aalborg

Café Peace: En oase af ro og god smag

Foto: Café Peace – Instagram

Besøg Café Peace, som ligger placeret i hjertet af Aalborg. Det hyggelige og charmerende sted er kendt for at tilbyde mere end blot en smagsoplevelse – det er et sted, hvor roen og velværet også er på menuen.

Café Peace er et ideelt sted at starte din dag, og de er berømte for deres overdådige morgenmadsmenu, der byder på et væld af lækre muligheder.

Du kan nyde alt fra klassiske morgenmadsretter som omeletter og pandekager til sunde og nærende valgmuligheder som økologisk yoghurt med hjemmelavet granola og frisk frugt.

Derudover er deres kaffe brygget til perfektion af dygtigt personale, der med stor øvelse laver fantastisk kaffe af specielt udvalgte bønner.

Caféen er desuden et perfekt sted at mødes med venner og starte dagen sammen i fredelige omgivelser.

Adresse: Boulevarden 4, 9000 Aalborg

Hjemmeside: www.cafepeace.dk

Behag Din Smag: Mere end bare en kaffebar

morgenmadssteder aalborg
Foto: Behag Din Smag – Instagram

På Gabels Torv finder du Behag Din Smag, som er en kaffebar, hvor kvaliteten og håndværket altid kommer forrest. Så hvis du er en af de typer, der bare skal starte dagen med en god kop kaffe, så er det altså det perfekte sted at tage hen.

Der sættes en ære i at nøje udvælge de bedste bønner fra de bedste kaffefarme i verden. Det sikrer, at der altid skabes fantastisk kaffe på Behag Din Smag.

Men du skal næppe frygte at gå sulten derfra! Det er nemlig også muligt at stille sulten med noget af deres lækre hjemmebagte bagværk, som altid er økologisk. De serverer alt fra kager til lækre boller, croissanter, sandwich og udsøgte morgenmadstallerkener!

Der er garanti for, at Behag Din Smag kan hjælpe dig med at få en liiidt friskere start på dagen med en god kop kaffe, samt glæde din mave med noget godt at spise.

Adresse: Gabels Torv, Slotsgade 16a, 9000 Aalborg

Hjemmeside: www.behagdinsmag.dk

Caféministeriet: Morgenmadsoplevelser for enhver smag

Foto: Caféministeriet – Instagram

Caféministeriet er et ganske populært sted at tilbringe dagens første timer i Aalborg. Det er kendt for sin unikke atmosfære, lækre mad og brede udvalg af drikkevarer.

Hvis du bruger din morgen hos Caféministeriet kan du blandt andet vælge at smage deres lækre brunch. Her indgår både økologisk yoghurt, scrambled eggs, avocadomash og meget andet.

Det er naturligvis også muligt at få mindre, hvis det blot er den lille sult der melder sig. I den forbindelse er det værd at nævne deres avocado toast, deres pandekage-sandwich eller måske deres hjemmebagte kardemommesnegl?

Til din morgenmad kan du nyde en af deres mange lækre drikke, fx en koldpresset æblemost, brunch punch eller friskpresset appelsinjuice – mums!

Adresse: Møllegade 19, 9000 Aalborg

Hjemmeside: www.cafeministeriet.dk

Læs også: Tataroplevelser i topklasse: Aalborgs bedste tatar

Kochs Kaffebar: En smag til forskel

morgenmadssteder aalborg
Foto: Kochs Kaffebar – Instagram

Kochs Kaffebar er først og fremmest kendt for sin fremragende kaffe. Her tilbydes nemlig mere end 30 forskellige kaffedrikke, brygget på 12 forskellige bønner. Men kaffe er ikke alt, hvad Kochs Kaffebar har at byde på.

Nej, der serveres også et udvalg af morgenmadsmuligheder. Heriblandt deres lækre morgenmadstallerken med græsk yoghurt, friskbagt bolle og en stor kop friskbrygget kaffe eller the.

Derudover kan du også vælge deres sunde anretning med lidt sundere alternativer eller prøve deres brunch med de klassiske brunchelementer.

Det er ligeledes muligt at sætte tænderne i en af deres mange forskellige omeletter eller i deres mange friske boller med forskelligt tilbehør – så kan dagen altså kun blive god!

Adresse: Algade 23, 9000 Aalborg & Shoppen, Vandmanden 5, 9200 Aalborg SV

Hjemmeside: www.kochskaffebar.dk