Find inspiration: De bedste studievenlige caféer i Aalborg

Som studerende er det helt essentielt at finde gode steder at studere og slappe af uden for skolens fire vægge. Heldigvis byder Aalborg på et væld af hyggelige caféer, der er ideelle til både studiearbejde og afslapning.
Nedenfor finder du 6 studievenlige caféer i byen, hvor du har mulighed for at nyde en lækker kop kaffe, fordybe dig i studierne, samt måske endda måde nye studerende.

Kaffebaren: En rolig stund med studiegruppen

Foto: Kaffebaren

Hele tre steder i Aalborg kan du nyde Kaffebaren, som er en velanset kaffebar, som du som studerende bare må tage forbi! Uanset hvilken af afdelingerne du beslutter dig for at besøge, så bliver du budt velkommen med smil og åbne arme!

Der er gjort en dyd ud af at skabe en hyggelig stemning, og derfor er kaffebarerne indrettet med møbler fra lokale forretninger og er udsmykket med danske plakater fra midten af 1900-tallet. Dette skaber den perfekte stemning til en produktiv studiedag.

Du kan smage din yndlingskaffe eller nyde lækkert the, chai latte, matcha eller kolde drikke, hvis kaffe ikke er noget for dig.

Adresse: Bredegade 6, Sjællandsgade 55 og Gravensgade 1B, 9000 Aalborg
Hjemmeside: kaffebaren.nu

Studenterhusets Café: Et unikt samlingspunkt for studerende

Foto: Studenterhuset Aalborg

Besøg caféen hos Studenterhuset i byen, som er beliggende i hjertet af Aalborg. Her har du mulighed for at læse et udvalg af både aviser og tidsskrifter, forberede dine studier og låne forskellige spil.

Desuden må du gerne medbringe dit eget mad, mens caféen også tilbyder et udvalg af lækre drikkevarer og snacks, som kan købes på stedet.

Selve Studenterhuset drives af frivillige og har til formål at være et socialt mødested for studerende i byen. Der er også at finde både en læsesal, hvor du kan dykke endnu mere ned i dine bøger, og derudover to koncertsale, i hvilke forskellige musikalske talenter ofte optræder.

Adresse: Gammeltorv 10, 9000 Aalborg
Hjemmeside:
studenterhuset.dk/cafeen

Læs også: De bedste italienske spisesteder i Aalborg

Espresso House: Lækker kaffe og en rolig atmosfære

Foto: Espresso House

Espresso House er en velanset kæde af kaffebarer, der ligger placeret mange steder i landet – også i Aalborg! De tilbyder en studievenlig atmosfære og stedet er velegnet til både at arbejde og studere.

Du vil opleve mange siddepladser i rolige omgivelser, hvor du i høj grad har mulighed for at fordybe dig i lige præcis dét, du skal lave. Desuden kan du nyde deres helt fantastiske drikkevarer – som både består af kaffe, the og andre lækre forfriskninger – samtidig – win win!

Så hvis du er på udkig efter en moderne og studievenlig café, hvor du kan læse OG nyde noget lækkert, så er Espresso House det oplagte valg for dig!

Adresse: Bispengade 16, 9000 Aalborg
Hjemmeside: dk.espressohouse.com

Kochs Kaffebar: En smag til forskel

Foto: Kochs Kaffebar

Besøg Kochs Kaffebar, som er en familiedrevet kaffebar med øje for kvalitet og passion for at give gode oplevelser. Hvis du kigger på stedets menukort vil du se, at rigtig meget forskelligt kaffe tilbydes – ja, faktisk mere end 30 forskellige kaffedrikke har du mulighed for at smage hos Kochs Kaffebar!

Det er et ideelt sted at studere, da atmosfæren er ganske rolig, hvilket giver ro og fokus til de studerende. Derudover er indretningen også motiverende og inspirerende for kreativitet og produktivitet!

Adresse: Algade 23 & shoppen, Vandmanden 5, 9000 Aalborg
Hjemmeside: kochskaffebar.dk

BACO: Kaffe og bagels i hjertet af Aalborg

Foto: BACO

Tag et smut forbi BACO, som ligeledes ligger placeret flere steder i byen. Her sættes der en ære i at servere god kaffe og ikke mindst lækre bagels, som stedet er kendt for.

Hvis du besøger afdelingen på Stjernepladsen vil du opleve, at der er fantastiske muligheder for at studere – både alene og sammen med studiegruppen, da her er rigtig god plads.

BACO bærer desuden præg af en trendy og moderne indretning, som giver en atmosfære, der er ganske ideel at studere i.

Adresse: Nørregade 1 & Stjernepladsen 16, 9000 Aalborg
Hjemmeside: cafebaco.dk

Behag Din Smag: Produktivitet, god kaffe og søde fristelser

Foto: Behag Din Smag

Hos Behag Din Smag er både kvalitet og håndværk i fokus – og det er derudover også et helt fantastisk sted, hvis du som studerende ønsker at fordybe dig i dine studier. Caféen skaber en perfekt balance mellem lækre drikkevarer og studiemiljø, hvilket gør det til et ganske populært sted blandt studerende i Aalborg.

Atmosfæren er rolig og stikkontakterne mange. Støjniveauet er lavt og den neutrale indretning bidrager desuden til mindre forstyrrelse.

Du har også mulighed for at sætte tænderne i nogle af de mange lækre kager, som også tilbydes. Der er altså garanti for en produktiv studiedag fyldt med god kaffe og søde sager til ganen!

Læs også: 5 sukkersøde steder med kager i Aalborg

Uanset, hvor du vælger at tage hen, så er Aalborg fyldt med studievenlige steder, der i den grad vil bidrage til at holde dig produktiv og motiveret under din studieforberedelse. Du kan naturligvis besøge caféernes hjemmesider og læse mere om både åbningstider og brug af wifi og stikkontakter.

Rigtig god arbejdslyst!

Adresse: Gabels Torv, Slotsgade 16A, 9000 Aalborg C
Hjemmeside: behagdinsmag.dk