Foto: Budgetvenlig brunch i Aalborg

5 steder med budgetvenlig brunch i Aalborg

Brunch er altid en sikker vinder, og det behøver langt fra koste dig en bondegård. Her får du fem bud på budgetvenlig brunch i Aalborg.

Penny Lane: Brunch i hyggelige omgivelser

Brunch i Aalborg på Penny Lane
Foto: Penny Lane

Penny Lane er et fantastisk sammensurium af hyggelig café, konditori, bageri & boutique. De laver selv det meste der præsenteres på deres brunchtallerken.

Penny Lane byder på to forskellige brunchtallerkner som indeholder økologisk yoghurt med granola, sirup og frisk frugt. To slags ost, to slags salami, laksemousse, salat, pesto og brownie. Opgraderer du til luksusversionen får du også ovnbagte æg med porrer, bacon og sprøde brunchpølser. Hos Penny Lane er det også muligt at vælge en vegansk version af brunchen.

Hele herligheden kan nydes med bobler eller en mimosa for et ekstra beløb. Alle brunchretter serveres med en almindelige croissant, surdejsbrød og smør.

Pris: 139 kr – 185 kr

Hvor: Boulevarden 1A og Kjellerupsgade 1A, 9000 Aalborg

Café Peace: Lækker og klassisk café-brunch

Brunch på Café Peace
Foto: Café Peace

Hvis du leder efter en afslappet café med god atmosfære, så er Café Peace det perfekte sted for dig. De tilbyder også et lækkert udvalg af friske smoothies og juicer som kan nydes med deres brunch for et ekstra beløb.

Deres Peace Brunch består af øko yoghurt med passionssirup & Granola. Italiensk skinke med soltørret tomatpesto. Øko scrambled eggs, slagterpølse og sprød spansk bacon. Koldrøget laks med urtecreme og sprødt. En smørcrossaint med marmelade samt friskskåret frugt. Hjemmebagt kage og to slags brød fra bageren og smør. Brunch serveres med kaffe eller te med mulighed for refill. Det er også muligt at vælge en vegetarisk version.

Er du til en mindre herlighed kan du vælges en Komplet Morgen som er spejlæg, spansk bacon, en smørcroissant, marmelade fra Hybengården, Arla Unika skiveost, italiensk skinke, avocado med sesam og to slags brød med smør.

Pris: 130 kr – 189 kr

Hvor: Boulevarden 4, 9000 Aalborg

Brasserie Kunsten: Kunst on the side

Brunch på Kunsten
Foto: Kunsten Museum

Kunstmuseet Kunsten – Museum of Modern Art Aalborg byder ikke bare på kunst, men også på en café med både brunch og delikate frokostanretninger til yderst rimelige priser.

Brunchen serveres lørdag, søndag og helligdage fra klokken 10 til 14, og her får du en overdådig platte med cremet røræg af økologiske æg med brunch pølse, sprød bacon og purløg. Tærte med jordskokker, Rosenbeck skinke og Gammel knas ost. Koldrøget færøsk laks med rørt hytteost, urtemayo og agurk.
Croissant serveret med hjemmelavet hønsesalat og syltede svampe. Arla Unika ost med havtorn/abrikos kompot og knækbrød, og til slut en hjemmelavet kage. Så burde maven være fyldt de næste par timer!

Du behøver ikke betale entré for at spise på Brasserie Kunsten, men du kan altid afslutte besøget med et skud kultur og et besøg på Kunsten – og husk, at hvis du er medlem af Club Kunsten, får du altid 10 procent rabat i caféen.

Pris: 198 kr

Hvor: Kong Christians Allé 50, 9000 Aalborg

Helmuth: Brunch i Aalborg på buffet

Brunch buffet på Helmuth
Foto: Helmuth

Hvis du ønsker at sammensætte din egen brunchtallerken, er Helmuth på Boulevarden stedet for dig. Her byder buffeten nemlig på stort set alting. Det bedste ved det hele er, at du derfor kan fylde din tallerken kun med livretter. Pandekager, croissanter og kager – tjek! Æg, pølser og bacon – tjek.

Vi garanterer, at der ikke er nogen, der kigger skævt, hvis du snupper en trippelportion bacon! Er du frisk på noget mere end klassikerne, byder buffeten også på alskens oste, skinke, charcuteri og endda øllebrød med flødeskum, som mormor lavede den. Derudover får du fri leg blandt caffe latte, cappuccino, te, kaffe og friskpresset juice samt bobler ad libitum.

Helmuth har hjemme i lækre, mørke og hyggelige lokaler på Boulevarden, og det skinner igennem, at stedet også holder åbent for aftenservering og cocktails til ud på de sene nattetimer.

Pris: 199 kr fredag og 250 kr lørdag og søndag

Hvor: Boulevarden 28, 9000 Aalborg

Resturant JØRN: Instagramvenlig brunch i Aalborg 

Brunch Buffet på Resturant Jørn
Foto: Utzon Center

Hos Restaurant Jørn får du udsigt over fjorden og mad i særklasse lige til Instagram! Her får du en helt særlig oplevelse omgivet af arkitektur, design og spændende udstillinger.

Restauranten serverer brunch alle dage frem til kl. 14. Brunchen byder på: Charcuteri, sylterier, sennepscreme. Håndpillede rejer med mayo og sprøde urter. To slags danske oste med chutney, abrikos og knækbrød. Cremet økologisk røræg, bacon og sønderjysk brunchpølse. JØRNs kage med hvid chokoladecreme. Økologisk yoghurt, kompot med müsli.

Denne overdådige brunch serveres med hjemmebagt, økologisk brød og smør fra Arla Unika.

Pris: 189 kr

Hvor: Slotspladsen 4, 9000 Aalborg