BMO guide: Aalborgs bedste bolle med ost

BMO, bolle med ost… Kært barn har mange navne, og uanset om BMO begrebet endnu for alvor har gjort indtog i aalborgensernes bevidsthed, kan vi vist ikke komme uden om, at en bolle med ost er en favorit hos mange caféer og bagerier. Men hvor finder man egentlig den helt perfekte sammensætning af luftig bolle, blød smør og velsmagende ost? Vi har samlet en guide med tre af vores favorit BMO’er her i byen.

Kaffebaren

Bolle med ost på kaffebaren
Foto: Kaffebaren

Kaffebaren har adresse flere steder i Aalborg og er indrettet med bløde møbler og plakater fra Dansk reklamekunst på væggene. Her kan du vælge mellem en rug-, spelt-, eller kartoffelbolle med smør og øst eller smør, ost og marmelade. Kaffebaren er for hele familien, og her er både pusleplads og højstole til de mindste samt spil og tegneredskaber til de større børn.

Pris: Se priser på Kaffebarens hjemmeside.

Hvor: Bredegade 6, Sjællandsgade 55 og Gravensgade 1B, 9000 Aalborg

 

Kaffefair – økologisk bolle med ost i Aalborg

Bolle med ost på kaffefair
Foto: Kaffefair

Hos Kaffefair ansætter de mennesker der har brug for ekstra hjælp i dagligdagen eller beskyttet beskæftigelse. Derfor investerer de også deres overskud ind i virksomheden igen. Det kan du læse mere om her. Desuden er kvaliteten i højsædet, og Kaffefair har et bronzemærke i økologi. Du får en økologisk ølandsbolle med smør, og har mulighed for at tilkøbe ost ved siden af. 

Pris: 30 kr + 15 kr for ost

Hvor: Strandvejen 19, 9000 Aalborg

Kochs Kaffebar – i hyggelige omgivelser

Bedste bolle med ost Kochs kaffebar
Foto: Kochs Kaffebar

Hyggelige Kochs er en familieejet kaffebar med adresser både i midtbyen og i City Syd. Her er det muligt at få en bolle ‘med det hele’ så at sige, da du kan vælge mellem en bolle med mellemlagret ost serveret sammen med rød peber og smør, og en bolle med enten mellemlagret ost eller brie serveret sammen med rød peber, marmelade og smør. Bollen kan du vælge mellem den luftige gulerodsbrud eller den rustikke manitobabolle.

Pris: 53 kr – 60 kr

Hvor: Algade 23, 9000 Aalborg og Shoppen, Vandmanden 5, 9200 Aalborg SV