Guide: 5 gode shawarma steder i Aalborg

Er du også helt vild med shawarma. Uanset om det er efter en nat med høj promille, en frokostdate eller nem aftensmad, kan vi ikke komme udenom, at shawarma er lækkert. Vi har derfor lavet en guide ed 5 gode shawarma steder i Aalborg.

Sam’s Barbeque, Bispensgade 18, 9000 Aalborg.

shawarma aalborg
Foto: Sam’s Barbeque

Du skal helt sikkert prøve Sam’s Barbeque, hvis du ikke har været forbi endnu. Hos Sam’s  har de en masse lækre ting at tilbyde. Der er både grillretter, pizza, pita, burger, salater og meget mere. Vi kan dog helt klart anbefale 40D med pommes. Den er der også mange der foretrækker d. 1 januar.

Kebabistan, Bispensgade 32, 9000 Aalborg

Foto: Kebabistan

Kebabistan har åbent fra 11-22 hver dag. Det er derfor det perfekte sted, hvis du vågner op med tømmermænd. Du kan både spise på stedet og tage din rulle med hjem. Hvis du ikke kan komme ud af sengen, leverer både foodora og wolt også

the pita house

Falafel house, Reberbansgade 16A, 9000 Aalborg

Shawarma Aalborg
Foto: Falafel House

Hos Falafel House kan du få mange forskellige retter, så det vil altid være en vinder, uanset om dig og dine venner vil have en rulle, en burger eller en grillet sandwich. De har specialisteret sig i at lave sprøde falafler, så det er også et perfekt sted til dig, der er vegetar. Du kan også købe Falafel House på Wolt, hvis du ikke har lyst til at stå ud af sengen.

Berlin döner, Reberbansgade 13B – 9000 Aalborg

Foto: Berlin Döner

Der skulle gå præcis 50 år fra den første Döner blev åbnet i Tyskland til, at Aalborg fik sin helt egen i 2022. De tyske-tyrkere opfandt Döneren, og det er i dag tyskernes fortrukne fast food. Der er et lille, men lækkert menukort, og du kan vælge mellem kebab, kylling og halloumi i din Döner.

Kebabhouse, Danmarksgade 45 , 9000 Aalborg

shawarma aalborg
Foto: Kebab house

Ved kebabhouse får du god mad serveret med et smil. Der er mange forskellige muligheder på menukortet, og du kan vælge mellem diverse grillretter, pita, durum, box og burger. Det er muligt at spise på stedet, og hvis du ringer, inden du kommer, har de maden klar, når du ankommer.

Læs også: Guide: 6 budgetvenlige restauranter i Aalborg