Foto: Restaurant D'Wine.

Guide: 6 budgetvenlige restauranter i Aalborg

GUIDE: Leder du efter budgetvenlige restauranter i Aalborg? Du kan sagtens spise godt uden at skulle leve af havregrød resten af måneden. Vi giver dig seks bud på spisesteder med lækker mad til rimelige priser i Aalborg.

Budgetvenlig café
Cafe Karma, Hobrovej 452, 9200 Aalborg

budgetvenlige restauranter aalborg
Foto: Cafe Karma

I Aalborg storcenter finder du Karma. De tilbyder både brunch, frokost og aftensmad alt sammen til en overkommelig pris. De har frokosttilbud hver dag indtil klokken 16, hvor du blandt andet kan få en grillet steak til 89 kroner.

Til aften kan du også få flere af deres retter til bare 89 kroner f.eks. pastaretter, salater og sandwiches. De tilbyder også børnemenuer til børn op til 12 år til bare 55 kroner.

Læs også: 5 lækre vegetarburgere i Aalborg

Vin og spanske delikatesser i Aalborg
Restaurant D’Wine, Algade 57, 9000 Aalborg

Budget venlige restauranter i Aalborg
Foto: D’wine

Er du til god tapas, god vin samt kompetent betjening? Så skal du helt sikkert lægge vejen forbi restaurant D’Wine i Algade. Du kan blandt andet få Charcutteri & Ost til to for 209 kroner, bestående af spanske delikatesser, såsom en variation af spanske oste, serranoskinke, lomo, salchichon og chorizo.

Løber dine tænder også i vand?! Restaurant D’Wine åbnede i sommeren 2017 og var en drøm, der blev til virkelighed for ejerne bag – restauranten er nemlig lillesøster til engros- og vinhandlen D’wine som har haft hjemme i Algade siden 2011.

Buffet i Aalborg
Restaurant Sanya, Rendsburggade 18, 9000 Aalborg

Foto: Restaurant Sanya

Har du lyst til at spise til du revner? Mandag til torsdag kan du for kun 168 kroner spise all you can eat buffet med alt fra sushi, varme retter og frugtsalat. Restaurant Sanya er placeret på Havnefronten.

Hvis du er mere til a la carte har de også 3 retters menu til 158 kroner.

Læs også: 6 steder med kold hvidvin

Hot & Spicy restaurant
El Mariachi, Ved Stranden 1, 9000 Aalborg

Billige spisesteder i Aalborg
Foto: El Mariachi

Hos El Mariachi kan du opleve ægte mexicansk mad med nøje udvalgt øl og vin i en varm atmosfære nær havnepromenaden. Gastropubben adskiller sig ved at  lave alt fra bunden, og stedet sætter en ære i at præsentere det autentiske mexicanske køkken for aalborgenserne.

Er du til en helaftensoplevelse, skal du helt sikkert prøve konceptet social dining, hvor du får to eller tre serveringer, man kan dele, smage og mikse med hinanden. Hvis du er mere til a la carte, kan du også finde nogle lækre retter der. Du kan blandt andet få tre tacos med fyld af for eksempel kylling, hvid fisk eller squash for bare 199 kroner. Slut eventuelt af med en mexicansk cheesecake for 89 kroner.

Mums, siger vi bare! Skal aftenen fortsætte, har El Mariachi et cocktailkort, som med sit gode udvalg er en oplevelse i sig selv. Ay caramba!

Selvservering på solsiden i Aalborg
Victors Madhus, Carl Klitgaardsvej 5, 9400 Nørresundby

Billig mad Aalborg
Foto: Victors Madhus

Victors Madhus i Nørresundby har en vidunderlig placering ned til vandet, og restauranten tilbyder skøn mad til små priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hos Victors Madhus kan du for eksempel nyde en bowl med enten tigerrejer, kylling eller okse for bare 89 kroner.

Der er ingen tjenere er hos Victors Madhus – i stedet bestiller du din mad elektronisk og afhenter selv menuen i det åbne køkken. Moderne! Alle retterne kan nydes enten i den hyggelige restaurant eller på den idylliske terrasse, og bordbestilling er ikke nødvendig. Du kan også tagen maden med som takeaway, hvis du vil indtage måltidet hjemme i stuen.

Læs også: 5 autentiske værtshuse i Aalborg

Aalborgs indiske oplevelse
The South Indian, Sankelmarksgade 9, 9000 Aalborg

Tilbud Aalborg
Foto: The South Indian, budgetvenlige restauranter i Aalborg

The South Indian har specialiseret sig i Chettinad-køkkenet. En madtradition med aromatiske og krydrede retter, opkaldt efter et historisk handelsområde i det sydlige Indien. Sydindien er desuden kendt for det vegetariske køkken, som også udfoldes i den hyggelige restaurant på Vesterå.

For rimelige 147 kroner kan du for eksempel gå om bord i The South Indians vegetariske menu, hvor du både får to vadai og to masala dosa, der er en sydindisk pandekage af linser og ris. Har du mere lyst til kød, har restauranten også en masse lækre og kødfyldte retter. The South Indian er en del af en kæde, hvis første restaurant åbnede i København i 2015, og som nu har spredt sig til også Aarhus, Herning, Solrød – og ej at forglemme Nordens Paris.

0 thoughts on “Guide: 6 budgetvenlige restauranter i Aalborg

Comments are closed.