Smagfulde cocktails i Aalborg

Findes der noget bedre end en lækker cocktail? Heldigvis findes der en masse skønne steder, hvor du kan nyde en festlig aften med lækre cocktails i Aalborg. Vi kommer med gode bud på, hvor du kan nyde lækre cocktails i Aalborg.

Café Klostertovet – Charmerende café med masser af fristelser

Flagermus cocktail hos Klostertorvet (cocktails i Aalborg)
Foto: Klostertorvets Instagram

I den gamle og charmerende bygning ligger Café Klostertorvet. I loftet svæver et stort klaver og stedet er indrettet i forskellige plateauer med lys og lamper, der understøtter den hyggelige stemning.

Caféen har både mad, noget til den søde tand og så selvfølgelig et cocktailkort med masser af fristelser. Til en sjov aften med vennerne kan I blandt andet give jer i kast med Matador Mix, Flagermus og mange flere.

På de lune sommerdage har caféen en unik placering i solpletten på C.W. Obels Plads. Caféen har Happy Hour både torsdag, fredag og lørdag. Torsdag fra klokken 21.00 – 00.00 og fredag og lørdag i tidsrummet fra klokken 21.00 – 01.00.

Giver de gode cocktails anledning til at feste hele natten, så er Jomfru Ane Gade lige rundt om hjørnet.

Adresse: C.W. Obels Plads 14, 9000 Aalborg
Website: klostertorvet.dk/

Café Ulla Therkelsen – Kulørte cocktails i lange baner

Cocktail hos Café Ulla Terkelsen (cocktails i Aalborg)
Foto: Café Ulla Terkelsens Instagram

I Nordens Paris ligger den finurlige, farverige og fascinerende Café Ulla Therkelsen. Mærk forårsvarmen på caféens terrasse, hvor du kan nyde smagen af husets mange cocktails under åben himmel og kulørte lamper. Iagttag gadeliv og mennesker, som passerer det lille hjørne på Kastetvej i hastigt tempo.

Indenfor kan du lade dig betage af sjove krummelurer, kunst og anekdoter fra Pippi Langstrømpe. Sidst men ikke mindst, så husker caféen dig på, at du skal leve, danse, elske og spise – og det har de da ganske ret i!

Derudover giver stedets cocktailkort anledningen til vaskeægte livsnyderi. De farveprægtige drinks, som passer perfekt ind i stilen, smager af mange flere.

Ulla Therkelsen har alt fra ”fine vine” og gode cocktails til ”de små sataner” og lidt godt til ganen. Stedet har en dejlig afslappet og skødesløs stemning, hvor alle er velkomne.

Adresse: Kastetvej 36, 9000 Aalborg
Website: cafeullaterkelsenlondon.dk/

Helmuth – Lækre cocktails i hjertet af Aalborg

Cocktails hos Helmuth (cocktails i Aalborg)
Foto: Helmuths Instagram

Helmuth er et cocktailunivers i særklasse. Ifølge ejerne bag Helmuth skal stedet altid være et synonym for kvalitet, og det efterlever det dejlige mad og cocktail sted til UG! Helmuth har et særdeles bredt udvalg af særligt gin, whisky og rom.

Stedet har også integreret et personligt præg på deres cocktails, derfor kan du blandt andet få serveret ”Danmark” og ”Graffiti Surprise”. Som bonusinfo kan vi fortælle, at nogle af Helmuths cocktails er lavet med stedets hjemmegjorte sirupper.

Mangler du en cocktailbar til din kommende fest, hvor kvalitet og godt humør er nøgleordene, så står bartenderne hos Helmuth klar med høj faglighed og engagement.

Er det i stedet noget sjovt og ekstraordinært underholdning, som du efterspørger, så kan Helmuth også stable en gin-, whisky- eller romsmagning på benene. Derudover er der også rig mulighed for sjove og lærerige cocktailkurser, hvis du ønsker en god oplevelse.

Adresse: Boulevarden 28, 9000 Aalborg
Website: helmuthaalborg.dk/

Bistro V – Nyd dine cocktails med havudsigt i Aalborg

Cocktail hos Bistro V (cocktails i Aalborg)
Foto: Bistro V´s Instagram

Få en varm velkomst hos Bistro V, som er et madsted med en livlig og pulserende atmosfære, glade tjenere og ikke mindst gode cocktails. Bordene står tæt, men på den hyggelige måde.

Stedet serverer både delikat mad i bistroen, men Bistro V har også takeaway, selskaber ud af huset, socialfood og meget mere. Maden er dog ikke det eneste, som det lille madsted har en passion for. Bistro V laver cocktails, som du ikke vil gå glip af at smage.

Deres cocktailkort er i konstant udvikling, da tjenerne hos Bistro V sætter en ære i at eksperimentere med nye fortolkninger og smagskombinationer i cocktailbaren. På de solrige dage, er Bistro V et ekstra attraktivt sted.

Deres udeareal giver mulighed for at nyde en lækker tapas, tatar eller en frisk cocktail med en fantastisk udsigt til Limfjorden, hvor et utal af krydstogtskibe lægger til henover sommeren.

Adresse: Toldbod Pl. 2, 9000 Aalborg
Website: v-bistro.dk/aalborg/

Café Vesterå – Lækre cocktails til gode priser

Cocktails hos Café Vesterå (cocktails i Aalborg)
Foto: Café Vesterå´s Instagram

Café Vesterå tilbyder en farveeksplosion af cocktails. Spring ud i de velkendte klassikere eller udvid din horisont og afprøv nogle mere eksperimenterende cocktails fra menukortet.

Café Vesterå er et delikat madsted, men deres cocktails er også i høj kurs blandt aalborgenserne. Hver fredag og lørdag stiger danseglæden, og caféen forvandles til en oase med festlig stemning og god service fra Aalborgs bedste cocktailbartendere.

Du kan spare gode penge ved at komme til happy hour, hvor der er 2 for 1 på cocktails, og hvis du ikke liiige er til cocktails, serverer stedet også øl. Køb for eksempel en Heineken til 25 kr. fra mandag-torsdag, hvis du er studerende.

Adresse: Vesterå 4, 9000 Aalborg
Website: cafevesteraa.dk/

Applaus – Cocktails med særpræg

Tag Hatten Af hos Applaus (cocktails i Aalborg)
Foto: Applaus´ Instagram

Hos Applaus har du mulighed for at udfordre dine smagsløg, når du skal ud at nyde lækre cocktails. Her kan du nemlig få innovative og nøje sammensatte cocktails, der helt sikkert skal begejstre dig.

Du kan blandt andet prøve Take off your hat, Mr. Roboto eller en af deres andre særprægede drinks. Hvis du er mere til traditionelle cocktails, går de heller ikke forgæves hos Applaus. Du kan nemlig også nyde klassikere som Dark n´ Stormy, Espresso Martini, Aperol Spritz og mange flere.

Så hvis du leder efter et sted med et mix af både nye og traditionelle cocktails, er Applaus et besøg værd.

Adresse: Ved Stranden 9, 9000 Aalborg
Website: restaurantapplaus.dk/

Café Min Olivia – Cocktails og happy hour hver dag

Cocktail tree hos Café Min Olivia
Foto: Café Min Olivias Instagram

Happy Hour hver dag? Ja tak! Hos Café Min Olivia kan du nyde lækre cocktails hver dag, og kommer du efter klokken 19, kan du få to drinks for en drinks pris.

Her du vælge mellem alle de gode klassikere som Gin Hass, Sex On The Beach og Strawberry Daiquiri. Hvis I er flere, der vil have den samme cocktail, kan I også vælge at en kande med 1 eller 2 liter. Dog fås Espresso Martini, Pornstar Martini og Cosmopolitan ikke i 1 og 2 liter.

Hos Café Min Olivia har de også tilføjet en nyhed, hvor du kan få et cocktail tree. Tilbuddet gælder, hvis du bestiller 12 ens drinks, og du kan vælge mellem Strawberry Daiquiri og Pornstar Martini.

Adresse: Vesterå 3, 9000 Aalborg
Website: cafeminolivia.dk/

Pincho Nation – Cirkus og cocktails

Cocktails hos Pincho Nation
Foto: Pincho Nations Instagram

Drømmer du om at blande smagen af cocktails med skøn cirkus-stemning, så skal du besøge Pincho Nation. Pincho Nation er en kæde, der findes i flere lande, og som tilbyder små lækre retter og smagfulde cocktails.

Når du træder ind hos Pincho Nation, vil du blive mødt af tjenere i cirkustøj, der deler popcorn ud, som en lille starter. Herefter fortsætter cirkus-stemning i hele restauranten, hvor du kan nyde deres lækre cocktails.

Her kan du blandt andet få klassiske cocktails som Mojito og Gin Hass, men vi kan også anbefale deres Wild Strawberry Paloma eller Purple Rain. Hvis du er i tvivl om, hvilken cocktail, du vil have, kan du også få bartenderen til at lave en speciel drink til dig.

Adresse: Ved Stranden 13, 9000 Aalborg
Website: pinchonation.dk/

Gedulgt – Den skjulte cocktail-bar

American Beauty hos Gedulgt
Foto: Gedulgts Instagram

Hvis du slår ordet gedulgt op, vil du se, at det betyder skjult eller hemmelighedsfuld. Derfor er Gedulgt naturligvis navnet på Aalborgs skjulte cocktail-bar.

Her kan du opleve et spændende udvalg af lækre og innovative cocktails, der kommer med hvert sit særpræg. Hos Gedulgt har de delt deres cocktails op i tre kategorier: All Over The World, Out Of This World og The Beginning Of The World. Vi kan især anbefale deres American Beauty, som du drikker fra et lille badekar med rosenblade på toppen.

Foruden deres cocktails, har de også lækker punch på menuen.

Adresse: Maren Turis Gade, 9000 Aalborg
Website: gedulgt.dk/aalborg

0 thoughts on “Smagfulde cocktails i Aalborg

Comments are closed.