Søde eventyr i Aalborg: Byens bedste slikbutikker

Er du klar til at lade din søde tand udforske Aalborgs mest fortryllende slikbutikker? Glem kalorierne for et øjeblik, og træd ind i en verden af farverige fristelser og glade smagsløg.  Vi guider dig igennem Aalborgs fortryllende verden af slikbutikker, hvor smag, farver og kreativitet går hånd i hånd for at skabe en oplevelse, der får dit indre slikhjerte til at hoppe af glæde. Så træd ind i slikuniverset og lad os udforske 3 – snart 4 – af byens bedste slikdestinationer sammen!


Læs også: Smørrebrødets skatte: 5 lækre steder at nyde smørrebrød i Aalborg

Candylicious: Mere end 500 forskellige sliksmage

Candylicious – Instagram

Gå på opdagelse i mere end 500 forskellige stykker slik, når du besøger Candylicious i Reberbansgade i Aalborg. Her kan du finde alt, hvad dit slikhjerte begærer, hvad end det er søde karameller, chokolade eller klassisk vingummi.

Og du behøver faktisk slet ikke at rejse dig fra sofaen. Candylicious er nemlig at finde på Wolt, hvor du kan bestille dine søde favoritter, mens du læner dig tilbage og nyder din yndlingsserie på Netflix – kan det blive bedre?

Adresse: Reberbansgade 12A , 9000 Aalborg

Åbningstider: Lørdag-torsdag: 11:00-22:00. Fredag: 11:00-23:00.

Candy Sweet: Slik i hjertet af byen

slikbutikker aalborg
Foto: Candy Sweet – Instagram

Også hos slikbutikken Candy Sweet har du mulighed for at blande lige præcis dét slik, som du allerbedst kan lide. Og der vil næppe mangle noget! Butikken ligger i kælderhøjde, men når du træder ind kan du være sikker på, at du vil få følelsen af at svæve på en lyserød sliksky.

Også Candy Sweet giver dig mulighed for at blive på sofaen, da både Foodora og Wolt med glæde bringer en lækker slikpose direkte til din hoveddør.

Adresse: Kastetvej 11, 9000 Aalborg

Åbningstider: Mandag-torsdag: 11:00-23:00. Lørdag-søndag: 12:00-23:00.

Slikmunden: Spritny slikbutik med de nyeste trends 

Foto: Slikmunden – Instagram

For ganske kort tid siden åbnede et helt nyt slikparadis i Aalborg – nemlig Slikmunden på Tornhøjvej. Butikken slog dørene op torsdag den 10. august, og er et mekka for bland-selv-slik-elskere, da stedet har omkring 400 forskellige slikvarianter. 

De har desuden også amerikansk slik og kan godt lide at følge med i forskellige trends på TikTok, når de udvælger, hvilke godter der skal være en del af deres sortiment. Derfor vil du også opleve, at Slikmunden skiller sig en smule ud i forhold til de øvrige slikbutikker i byen, da de også har fokus på udenlandsk slik. 

Adresse: Tornhøjvej 4, 9000 Aalborg

Åbningstider: Mandag-søndag: 12:00-21:00.

Læs også: Guide: 6 budgetvenlige restauranter i Aalborg

AllSweets: Nyt slikmekka åbner snart i Aalborg

slikbutikker aalborg
Foto: Pixabay

Som slikmund er der i den grad noget at se frem til, når Aalborg atter bliver destination for et vaske ægte slikmekka. AllSweets slår nemlig efter planen dørene op på Nygade i Aalborg Storcenter i slutningen af september.

Stedet bliver med noget for enhver smag. Der vil både være lækkert bland selv-slik, de største slik-trends fra TikTok og en luksusafdeling med eksklusivt chokolade. 

Der er ingen tvivl om, at udvalget bliver stort og butikken kommer til at byde på slik for alle aldre og smagsløg!

Adresse: Hobrovej 452, 9200 Aalborg SV

Læs også: 5 autentiske værtshuse i Aalborg

Så næste gang du skal på slikeventyr i Aalborg, kan du med god samvittighed lade dig friste af byens mange slikbutikker. Det er en mulighed for at nyde søde øjeblikke og udforske nye smagsoplevelse.  Gør dig klar til at forkæle dine sanser og give efter for fristelsen, når du udforsker Aalborgs fortryllende udvalg af slikbutikker.