Foto: Burger Boom

Her er den: Aalborgs bedste burger

En fjerdedel af de bestillinger, der bliver leveret hjem til danskerne i den ikoniske blå taske fra Wolt, indeholder en burger. Det gør altså burgeren til danskernes mest foretrukne at bestille, når de skal have takeaway. I Aalborg findes der efterhånden en del varianter af den klassiske burger, og du kan både få varianter med og uden kød, og med inspiration fra forskellige verdenskøkkener. Men hvad er egentlig den mest populære burger i Aalborg, tænker du så? Det har Wolt selvfølgelig også svaret på. 

Bedste burger i Aalborg

I Aalborg er det Burger BOOM, der kan prale af både at have byens mest solgte og bedst bedømte burger, ifølge statistik fra oktober måned. Burgerstedet, der ligger midt i byen på Vesterbro 68, må derfor virkelig have gjort indtryk på Aalborggensernes maver.

Hos Burger Boom går de meget op i at skabe den bedste oplevelse når du bestiller takeaway – derfor er alt også hjemmelavet og du er med fra jord til bord. Aalborgs bedste burger følger en klassisk burgersammensætning, så du ved hvad du får hver gang. Sæt tænderne i den lækreste hjemmebagte og smørstegte kartoffelbolle, smurt med hjemmerørt burgerdressing og med lækkert kød fra Kildegården. Kyllingen bliver håndpaneret og grøntsagerne er selvfølgelig økologiske. Selv agurkerne er syltede efter Burber Booms egen opskrift.

Hos Burger Boom kan du både få burgere med oksekød, kylling og plantebøf, og hvis du er til det lidt ekstra og stærke, tilbyder de også en burger fyldt med sprøde chili cheesse tops. Til din burger kan du selvfølgelig også få de sprødeste lækre pomfritter. Det er lige til at blive sulten bare ved tanken!

Efter burgeren er pizzaen det mest populære takeaway. Dog bestiller danskerne burgere 40% oftere end den næstmest populære kategori ifølge Wolts tal fra 2023.