Foto: Douro Wine Bar.

Douro Wine Bar i Aalborg inviterer til Tapas Tirsdag

Trænger du til selvforkælelse, bør du måske overveje at besøge Douro Wine Bar i Aalborg. Her er der nu igen Tapas Tirsdag med mad og vin til tilbudspris.

De fleste personer har formentligt stiftet bekendtskab med de tirsdage, hvor vejret udelukkende er gråt og vådt, hvor arbejdsopgaverne ingen ende tager, og hvor der er lange udsigter til at kunne kaste sig tilbage i sengen.

Heldigvis har Douro Wine Bar i Aalborg sat et lille initiativ i verden, der måske kan fungere som et lyspunkt på netop den slags dage. Hver tirsdag er nemlig Tapas Tirsdag. Her kan du svinge forbi vinbaren på Danmarksgade 49 og få en tapas-menu til 120 kroner per mand.

Med menuen får du også et glas vin, og her har vinbaren – ikke overraskende – et stort udvalg. Douro Wine Bar har blandt andet et bredt sortiment af vine fra Portugal, og personalet er mere end behjælpelige med at finde den rigtige vin for dig.

Douro Wine Bar har åbent i hverdagene fra klokken 17 til 23 og fra 15 til 01 i weekenden. Mandag og søndag er der lukket.