Pixabay

Vin i lange baner: Så er der vinfestival i Nordkraft til oktober

Den 26. oktober er der Aalborg Vinfestival 2018 i Nordkraft.

RiBorg Vinklub startede i 2016 Aalborg Vinfestival, der blev en kæmpe succes. Den 26. oktober 2018 bliver begivenheden afholdt igen, og du er inviteret. Festivalen foregår i Kedelhallen i Aalborgs smukke Kulturhus, der er bedre kendt som Nordkraft.

Her bliver du introduceret for mere end 200 vine fra 14 vinproducerede lande, som bliver præsenteret af 23 kvalificerede vinimportører. Du kan blandt andet få fornøjelsen af at smage portugisisk vin fra Nordjysk Vinimport, der medbringer 60 forskellige og nøje udvalgte vine, som du kan vælge imellem. Vinene vil komme i forskellige varianter som for eksempel mousserende vine, hvidvine, rødvine og portvine.

Inspirerende vinfortællinger
Ved alle de forskellige udstillinger er der smagsprøver, og du kan lytte til historier fra vinproducenterne. Du kan også købe den vin, du lige har smagt, og der vil der være brød og vand, der er nødvendigt for at neutralisere og rense smagsløgene.

Der er forskellige tidsintervaller på dagen, som du kan købe billet til. Selve vinsmagningen varer 2,5 time, OG den første begivenhed starter fredag den 26. oktober kl 14.00 og slutter igen kl 16.30. Arrangementet begynder herefter igen kl 17.30 og FOREGÅR til kl 20.00. Du kan læse mere om tidspunkterne for begivenheden her.

For at deltage i Aalborg Vinfestival skal du være fyldt 18 år – så medbring gyldigt ID. Du kan læse mere om begivenheden her.