Foto: Napa Lounge

Vesterå udvider med café og vinbar

Endnu et spændende sted med god mad, kvalitetsvine og lækre cocktails åbner i Vesterå. Navnet er Napa Lounge.

Går du fra Frøspringvandet i Bispensgade og ned gennem Vesterå, så støder du på den ene restaurant og café efter den anden. Og nu åbner endnu et sted med lækker mad, god vin og sprudlende cocktails i gaden, der efterhånden er blevet Aalborgs gastronomiske krydsfelt.

Det nyeste skud på Vesterå-stammen hedder Napa Lounge, og stedet holder til på adressen Vesterå 14. Der er tale om en kombineret café og vinbar med plads til op mod 80 spisende gæster.

Delikate vine og lækre cocktails

Den nye Napa Lounge går benhårdt efter det voksne publikum, der gerne vil nye en cocktail eller et glas vin, og som ikke går i Jomfru Ane Gade, der ligger et stenkast derfra.

“Vi har savnet et sted, hvor også vores aldersgruppe kan hygge sig – men også dem på 60 plus. Hvor går man for eksempel hen for at fortsætte aftenen uden, at det er et diskotek? Det er det, vi gerne vil skabe,” har kvinden bag det nye sted, Mette Gadegaard Jensen, tidligere udtalt til Smag Aalborg.

Napa Lounge har en overvægt af amerikanske vine på vinkortet, hvilket navnet også antyder, men der kan nydes vine fra hele verden på den nye café og vinbar.

Derudeover har Napa Lounge også fokus på lækre, sprudlende cocktails. Der er alle de klassiske cocktails, men det nye sted har også syv signatur-cocktails på kortet, som kun fås hos dem.

Satser på god mad

Selvom Napa Lounge er en vinbar og har stort fokus på cocktails, så er der også gjort ekstra meget ud af maden, som kun er lavet på de allerbedste råvarer. Det har resulteret i klassiske retter som som stjerneskud, pariserbøf og burgers, men der er også blevet plads til flere Napa-specialiteter.

For eksempel den lækre Napa’s salat, som blandet andet består af spiret boghvede, friteret blomkål og broccoli, kejserhatte, grillet avocado, urter, edamamebønner, agurk og tomat. Alt sammen vendt i en lækker olivenolie og toppet med soyaristet solsikkekerner.

Også til den søde tand er der flere spændende og lækre valgmuligheder – blandt andet æbletrifli med råcreme, syltede æbler og crunch samt Napa’s signaturdessert: Champagnesorbet.

Alt sammen gør det Napa Lounge til en værdig medspiller til de omkringliggende spisesteder i Vesterå.

Du kan se det fulde menu- og vinkort her.

Skulle du have fået lyst til at besøge Vesterås – og Aalborgs – nyeste café og vinbar, så byder Napa Lounge aalborgenserne velkommen med et fantastisk åbningstilbud, der gælder resten af uge 34: Et glas af den californiske Leese-Fitch Merlot til kun 40 kr.