Foto: Applaus.

Britisk avis: Aalborgs madscene har fået nyt liv

Den britiske avis The Guardian roser i en ny artikel den aalborgensiske madscene.

Vi ved det jo allerede, men nu spreder rygtet sig altså også ud over Danmarks grænser: At Aalborg boomer med spændende madoplevelser!

Mandag den 18. september bragte den britiske avis The Guardian artiklen “Kunst og kultur vokser i det fornyede Aalborg,” hvor blandt andet aalborgensisk gastronomi og øl bliver fremhævet som noget af det, der er værd at lægge mærke til.

Fan af flæskesteg

Restauranterne Mortens Kro på Mølleå 4, Applaus Ved Stranden 9a, Textur på Vesterbro 65 og madmarkedet Aalborg Street Food ved havnefronten bliver nævnt som konkrete eksempler – og journalisten fortæller blandt andet, hvordan flæskestegen fra Aalborg Street Food vandt hendes hjerte.

Derudover bliver baren Missing Bell Brewpub på C. W. Obelsplads 1a og konceptet Aalborg Beerwalk fremhævet som bud på sikre hits til at slukke øl-tørsten. Hos sidstnævnte kan du for 125 kroner få et lille glas og en liste på seks forskellige barer i Gaden, hvor du kan fylde det op med øl.

Udenlandske medier har Aalborg i søgelyset

Der er lige nu flere og flere medier ude i den store verden, der får øjnene op for Aalborg – og ikke mindst alt det, du kan smage her i byen.

I sidste uge kunne Smag Aalborg bringe nyheden om det engelske rejsemagasin, der udpegede Aalborgs bedste spisesteder, og nu er det altså The Guardian, der roser byens kulinariske udfoldelser.

Du kan læse hele artiklen fra The Guardian her.