Line Hitz

Tarteletter og fadøl ad libitum: Så er der Tarteletfestival i Aalborg

Cafe Guldhornene på Jomfru Anes Gård 5 inviterer til Tarteletfestival fra den 10. til 13. oktober.

Er du også helt tosset med sprøde, varme og cremede tarteletter, så skal du ikke vente længe, da Cafe Guldhornene igen afholder Tarteletfestival med tarteletter ad libitum og fri fadøl til at skylle ned med.

Festivalen starter onsdag den 10. oktober klokken 19 og løber til og med lørdag den 13. oktober. Hver dag under festivalen er der lækre tarteletter ad libitum og kolde fadøl så langt øjet rækker fra 19 til 21.

4 slags billetter
Du kan købe 4 forskellige slags billetter, så der vil være rig mulighed for at fejre den ikoniske ret. En simpel dagsbillet koster 149 kroner og giver dig adgang til tarteletter ad libitum og fri fadøl i 2 timer.

Skal der være mere fest i gaden, kan du også få fingrene i en VIP Dagsbillet til 449 kroner, som udover tarteletter i lange baner,også giver dig fri fadøl hele natten. Har du ikke nok i øl, så kan du til 599 kroner også få fri bar i sjusser, øl, rødvin og hvidvin hele natten.

Du kan også nøjes med en partoutbillet til 499 kroner, der sikrer dig tarteletter og fadøl ad libitum i 2 timer alle dage under festivalen. Du kan læse mere om programmet og købe billetter her.