Foto: Pixabay

Stor succes: Aalborg Gin Festival udvider

Stor efterspørgsel på billetter betyder, at Aalborg Gin Festival nu kan opleves over flere dage.

Forleden kunne den kombinerede restaurant og cocktailbar Helmuth afsløre, at de står bag Aalborgs første ginfestival. Og aalborgenserne er vilde med konceptet, for på mindre end tre dage var alt udsolgt til festivalen, der løber af stablen 26. oktober. Det skriver Helmuth på deres Facebook-side.

“Vi var ikke i tvivl om, at det nok skulle blive en succes. Men at interessen ville være SÅ enorm, havde vi ikke set komme. Det er ikke kun aalborggensere, men vi er blevet kontaktet af folk fra både Hirtshals i nord og Skive i syd, som ville sikre sig billet,” siger barchef hos Helmuth, Dennis Messerschmidt Simonsen til Smag Aalborg.

Udvider med ekstra dag

Den store succes medfører nu, at Helmuth udvider den særlige ginfestival, så den strækker sig over to dage.

Det betyder, at gin-entusiaster, der ikke fik billet i første omgang, får muligheden for at komme til ginfestival allerede onsdag 25. oktober, hvor det bliver præcis samme set up som om torsdagen.

Til ginfestivalen vil der være 18 forskellige gin-mærker repræsenteret, og med i billetten får gæsterne fem smagninger. Blandt de mange gin-varianter er flere prisbelønnede mærker, og festivaldeltagerne kan smage både lokale såvel som internationale gin-mærker. Derudover er det muligt at købe gin&tonics hele aftenen med op mod 25 forskellige slags gin.

Salget af de ekstra billetter til Aalborg Gin Festival 2017 sættes til salg torsdag 6. juli hos Helmuth, der ligger på Boulevarden 28 i Aalborg midtby.

Læs mere om festivalen her

I anledning af Aalborg Gin Festival 2017 omdannes Helmuth 25. og 26. oktober til en ren gin&tonic bar. Foto: Helmuth