Pexels

Vildt lækkert: Restaurant på Vesterå lokker med ny menu

Studie 4 på Vesterå 4 har været i køkkenet og er klar med ny menu.

Efterårsferien er over os, og det betyder tid til gode restaurantoplevelser. Trænger du til en hyggelig aften med en god ven eller kæresten, så er der et hav af nye retter på menuen hos Studie 4 på Vesterå 4 i hjertet af Aalborg.

Studie 4 anbefaler, at du vælger minimum 3 retter, og du kan for eksempel starte med stegt kammusling med chili, blomkål og havtorn og fortsætte med grillet kalv med asiatisk Waldorff-salat samt stegte kalvebrisler med sesam, wasabi og misosauce.

Du kan runde aftenen af med en tarte tatin med æbleterrin lavet på æblebrændevinen Calvados, is på brunet smør, æblepuré med yuzu samt osten Karamelsten fra Unika X. Er du nervøs for at tørste, så er Studie 4 også fået et nyt cocktailkort. Du kan holde dig opdateret omkring restauranten her.