Foto: Søgaard's Bryghus.

Nu kan du få stegt flæsk ad libitum på buffet ved Søgaard’s Bryghus.

Kan du ikke få nok af den danske nationalret stegt flæsk med persillesovs, skal du læse med her: Søgaard’s Bryghus på C. W. Obels Plads 1A serverer nemlig stegt flæsk ad libitum som buffet i aften – onsdag den 21. marts fra klokken 17 til 22.

”Stegt flæsk ad libitum har været på menukortet i noget tid, men nu ændrer vi det, så det bliver serveret som buffet. Buffet er vildt populært, så nu prøver vi det af,” siger restaurantchef, Benedikte Gregersen.

Paneret flæsk

Buffeten indeholder også hjemmelavet persillesovs og rødbeder, og som noget helt nyt kan du også sætte tænderne i paneret flæsk.

”Vi vil gerne udvide horisonten lidt for vores gæster med den panerede flæsk. Buffeten bliver prøvet af i dag og på næste onsdag – den 28. marts – og så må vi se, hvordan det udvikler sig,” siger Benedikte Gregersen.

Stegt flæsk ad libitum på buffet koster 149 kroner, og du kan booke et bord på Søgaard’s Bryghus’ hjemmeside.