Arkivfoto: Pixabay

Skål: Endnu en ginfestival kommer til Aalborg

Salling sætter fokus på gin i Salling Super og inviterer i den sammenhæng til ny ginfestival.

For nyligt kunne Helmult afsløre, at de står bag Aalborgs første ginfestival til oktober. Men hvis du er blandt dem, der elsker gin, så har Salling endnu en dejlig nyhed. For første gang afholdes der nemlig ginfestival i Sallings supermarked, Salling Super. Arrangementet løber af stablen torsdag 17. august kl. 13.

“I Salling har vi i løbet af de seneste år oplevet en stigende interesse for gin. Derfor har vi øget vores sortiment, og nu vil vi gerne invitere alle, der interesserer sig for gin til en helt speciel dag med fokus på gin. Både for dem, der allerede har en stor viden om gin, og dem, som bare ønsker at blive klogere,” siger Lars Skaaning, der er afdelingsleder i Salling Super.

Til Sallings nye ginfestival serveres der smagsprøver af mere end 30 forskellige slags gin fra nogle af de største ginleverandører. Blandt de mange gin, der kan smages, nydes og købes er mærker som Brockmans gin, Nsl. Snapse gin, Buldog gin, Nordisk gin, Herman gin, Herbie gin, Gin mare, Hernö gin, Ferdinans gin, Brecon gin, Foxenton gin, Pernod Richard, Monkey 47 og Geranium gin.

Der vil desuden være flere ginspecialister til stede på dagen, som deler ud af deres gin-viden og fortæller den fascinerende historie bag de forskellige gin-varianter, som kan opleves på festivalen.

Det koster 50 kroner at deltage i Sallings ginfestival, og for den pris får du et klassisk gin & tonic glas fra Lyngby Glas, som bruges til selve smagningen, og som du bagefter kan tage med hjem.