Foto: Wildebeest Gastropub

Nyt bæredygtigt initiativ: Spis burger med god samvittighed

Torsdag den 21. juni inviterer Wildebeest Gastropub til en aften med fokus på bæredygtighed.

Nu kan du spise dig mæt i en lækker burger uden kød, når Wildebeest Gastropub på Østerbro 12 inviterer til en aften med fokus på bæredygtighed og kødfrie burgeralternativer fra klokken 17 til 21.

I samarbejde med International Network of Green Agents og Grønt Aalborg vil Wildebeest Gastropub i dag, den 21. juni skifte nogle af deres sædvanlige burgere ud med nye plantebaserede alternativer.

”Vi vil gerne bevise, at bæredygtige sliders og burgere sagtens kan hamle op med dem, som indeholder kød. Jeg tror, at mange mennesker bliver overrasket over, hvor smagfulde og mættende vores veganske sliders er,” siger Direktør Gudmundur Gudbergsson.

Pulled svampe og chili con veggie
På denne aften kan du vælge mellem tre veganske sliders med hjemmebagte veganske boller samt et par veganske sideorders. Du kan blandt andet få en burger med en bøf af pulled svampe, en chili con veggie og en med søde kartofler. Du kan også få en sideorder med sweet potato og vegansk mayo.

Priserne ligger omkring 68 kroner for en slider, og Wildebeest anbefaler to sliders og en sideorder for et fuldt måltid. Du kan booke bord til eventet på gastropubbens hjemmeside.