Restaurant Vestre Baadelaug

Fra torsdag den 14. november kan du få en juleburger med andefedt og rødkål hos Restaurant Vestre Baadelaug.

Er du ved at komme i julehumør, og er du samtidig i humør til en saftig burger? Så kan du slå to fluer med ét smæk hos Restaurant Vestre Baadelaug på Bådehavnsvej 6, hvor du nu kan få en særlig juleburger.

”Vores juleburger er med en konfiteret bøf af dansk naturkvæg stegt i andefedt på en briochebolle smurt med sennepsmayo og på en bund af hjemmelavet rødkål. Overbollen er smurt med tranebærmayo og hertil er der hjemmesyltede agurker og rødløg,” fortæller indehaver, Nina Pichler.

Jyde-nachos og flæskestegssandwich
Juleburgeren serveres med de såkaldte jyde-nachos, som er tykkere luksus-kartoffelchips, der har været en tur i frituregryden. Til burgeren får du desuden en hjemmelavet brun sovs lavet på stegesky fra bøffer og flæskesteg og piskefløde. Er du mere til flæskesteg, så kan du også smage restaurantens populære flæskestegssandwich.

”Vi har også vores nye darling flæskestegssandwichen, som vi lancerede i september. Vi regner med at have den hele året, da efterspørgslen på den har været overraskende stor. Den er også julet med hjemmelavet rødkål og brun sovs ovenpå,” siger Nina Pichler.

Du kan læse mere om julens burgere fra Restaurant Vestre Baadelaug her.