Guide til Black Friday – Sådan får du mest ud af tilbuddene

Black Friday er et amerikansk koncept, der i de senere år har spredt sig til Danmark. Konceptet er hurtigt blevet populært i Danmark, da der netop er gode tilbud at hente på forskellige slags varer – især elektronik er eftertragtet på Black Friday, og jo større konceptet bliver, jo bedre vil tilbuddene blive, da priserne vil blive presset i bund. Black Friday falder altid fredagen efter Thanksgiving, som er den fjerde torsdag i november.

Inden Black Friday

Nu når du ved lidt omkring, hvad Black Friday er, skal du også vide, at de bedste tilbud ofte bliver sat til salg i netbutikkerne kl. 00.00. Derfor er det med at sidde klar ved computeren, hvis du gerne vil have fat i et bestemt tilbud. Du kan med fordel undersøge, hvilke varer, der vil komme på tilbud, så du kan gå målrettet efter varen, inden den bliver udsolgt. Hvis du hellere vil finde et godt tilbud i de fysiske butikker, skal du også være klar fredag morgen, når butikken åbner. Du kan finde Black Friday tilbud her, hvor du også kan finde en nedtælling til den store handelsdag.

Inden Black Friday kan det være en fordel at tjekke priserne på de varer, du går efter, inden tilbudsræset bliver skudt i gang. Det er nemlig ikke alle tilbud, der er lige gode, selvom det er Black Friday, så hvis du har en ide omkring, hvad normalprisen er på de ønskede varer, kan du bedre vurdere, om tilbuddet er godt nok til dig.

Tjek butikkerne, inden du foretager et køb

Black Friday er desværre en stor dag for cyber-kriminalitet. Derfor skal du være ekstra opmærksom på, hvor du handler henne online. Du bør blandt andet tjekke anmeldelser af butikken, lede efter kontaktoplysninger og holde øje med din konto, når du har foretaget et køb, så du ikke bliver snydt.