Kok og ejer af Restaurant Tabu Michael "Miv" Pedersen. Foto: Restaurant Tabu.

Blandt de danskere, som spiste ude i maj måned, er der kun rosende ord tilovers for Restaurant Tabu i Vesterå.

Har man lyst til at spise ude, er mulighederne mange, og blandt de mere end 12.000 danskere, der bestilte bord gennem dinnerbooking.com i maj måned, er Restaurant Tabu helt i top, når maden, stemningen og betjeningen skal vurderes.

En opgørelse fra dinnerbooking viser nemlig, at gæsterne vurderer restauranten som Jyllands bedste.

Restaurant Tabu lægger vægt på lokale, nordjyske råvarer, og det skinner igennem blandt de mange anmeldelser fra det spisende publikum.

“Det var gennemgående en fantastisk oplevelse. I menuerne var hele Nordjylland repræsenteret – det var smagen af Nordjylland”, skiver Solvejg Jacobi på dinnerbooking.com.

Og hun er langt fra den eneste, der er begejstret for den aalborgensiske restaurant, hvor blandt andet stjernekokken Michael “Miv” Pedersen står bag de kulinariske oplevelser.

“Det er lang tid siden, at vi har haft så fuldendt en restaurantoplevelse. Fælles for retterne er, at stor smag og æstetik er i højsædet, rammet ind af god og meget kompetent betjening. Vi kommer helt sikkert igen”, skriver Christian.

Anders – en anden gæst – beskriver Restaurant Tabu som den “klar  bedste restaurant i Aalborg. Mad på meget højt plan!”

De suppleres af Annika, der kalder sit besøg for “Den totale oplevelse, der overstiger alle andre restaurantbesøg, som vi har haft gennem årene.  Stemning, mad, vin, miljø, kokke og tjenere – alt gik op i en højere enhed”.

Det er dog ikke kun Restaurant Tabu, der roses af gæsterne. Også Rositas Bistro er blandt favoritterne – den ligger på ottendepladsen på dinnerbookings topti for maj måned.