Nu kan du få en flæskestegsburger med det hele på Restaurant Vestre Baadelaug på Bådehavnsvej 6.
Det er måske gået dig ubemærket hen, men Restaurant Vestre Baadelaug har været i køkkenet, hvor kokkene har skabt deres egen udgave af en sand klassiker. Du kender måske Restaurant VB i forvejen for den vanvittigt lækre, prisvindende bøfsandwich, men nu er restauranten klar med en sprød flæskestegsburger som stærk konkurrent.
”Burgeren består af hjemmelavet rødkål, agurkesalat, flæsk fra frilandsgrise og en briochebolle, som vi smører med mayonnaise- og sennepdressing,” siger kok hos Restaurant Vestre Baadelaug, Karina Pedersen.
Jyde-nachos og rigelig sovs
Nu undrer du dig sikkert over, om der ikke skal sovs på flæskestegsburgeren, og det skal der da! Restauranten søler burgeren ind i den lækre sovs, som er kendt for bøfsandwichen, og du behøver ikke bekymre dig om at have sovs til overs. Restauranten har nemlig udviklet deres egne jyde-nachos.
”Til burgeren får du kartoffelskiver dyppet i frituren, og du får også en skål sovs til, så der er lidt at dyppe i,” fortæller Karina Pedersen.
Flæskestegsburgeren er allerede utrolig populær, så det er bare med at komme afsted. Du kan læse mere om Restaurant VB på Facebook-siden her.