Foto: Caféministeriet.

And ad libitum: Restaurant i Møllegade inviterer til Mortensaften

Fredag den 10. november fejrer Caféministeriet Mortensaften med blandt andet and ad libitum.

Nu er der heldigvis ikke længe til Mortensaften! Hvis du er begyndt at overveje, hvordan aftenen skal fejres, er der allerede tilbud at vælge imellem nu.

For eksempel inviterer Caféministeriet i Møllegade 19 til Mortensaften, hvor du for bare 225 kroner kan spise al den and, du kan rumme i maven. Til anden får du både almindelige og brunede kartofler, varm rødkål, æbler med gelé, sauce lavet på andesky og Taffel-chips. Kan man bede om mere?

Du kan vælge, om du vil bestille bord til klokken 17.30 eller til klokken 20 – du har bordet i to timer uanset hvilket tidspunkt, du bestiller det på.

Spis derhjemme
Vil du heller fejre Mortensaften hjemme i spisestuen, men stadig gerne slippe for madlavningen, tilbyder Caféministeriet også, at du kan købe en takeaway-menu til bare 139 kroner per næse.

Det eneste, stedet kræver, er blot, at I er mindst to, der skal spise sammen, og at du senest bestiller det den 10. november klokken 15.

Du kan også vælge at købe en helstegt og parteret and med andeskysauce til 250 kroner – så har du kød til cirka fire personer og skal kun selv tænke på tilbehøret!

Du kan læse mere om Mortensaften på Caféministeriet her.