Foto: Spiret.

Spiret i Aalborg skifter sandwichen ud med toast

Hvis du har lyst til en lækker toast, kan du snart kigge forbi Spiret på Boulevarden i Aalborg, hvor caféen som noget nyt snart får toast på menuen.

En toast er ikke bare en toast. De kommer i mange former og størrelser, og det ved de hos Spiret i Aalborg. Her eksperimenterer personalet i de her dage med at lave nogle sprøde toast-varianter, der inden længe skal erstatte de sandwiches, caféen tilbyder lige nu.

“Vi arbejder på at lave to til tre varianter, men der går lige en måneds tid, før det ligger helt fast endnu,” fortæller køkkenchef, Peter Thomsen.

Indtil videre er der tale om en toast med skinke, frisk tomat og bøfmozzarella. Derudover kommer der til at være en variant med kylling og en vegetarisk-udgave. De forskellige toasts kommer alle til at blive serveret med bagte, små kartofler og en valgfri dip eller mayo.

Idéen med Spirets nye toasts er dog ikke helt parat endnu, og der kommer til at gå en måneds tid, før alt er på plads. Derfor skulle der stadigvæk være god chance for at kunne købe en af caféens sandwiches et godt stykke ind i april.