Pexels

Vild med Halloween: Aalborg-café lokker med uhyggelig Halloween-buffet

Lørdag den 27. oktober byder Café Ulla Terkelsen London indenfor til årets uhyggeligste fest med buffet fra klokken 18.30.

Er du vild med Halloween og udklædningsfester? Så kan du allerede nu sætte kryds i kalenderen lørdag den 27. oktober, hvor Café Ulla Terkelsen London på Kastetvej 36 inviterer til en buffet med blandt andet knækkede fingre og sårskorper på menuen samt efterfølgende fest. Det skriver caféen på Facebook-siden.

Aftenens menu består af et udvalg af forretter, hovedretter og desserter med spøjse og uappetitlige navne, der vil få enhver i Halloween-stemning. Du kan til forret vælge mellem sure rejer i dildsauce med knas, dødt kød i skiver med oliven og melon eller ligkistesøm med surt.

Til hovedret kan du sætte tænderne i knækkede fingre i rasp, ribben i krydret mudder, jordslåede kartofler, henkogte bønner med dyrekød, sårskorper med dippelippe og knap så grøn kompost – helt naturel. Desserten står på giftig kage med stivnet blod og ældgammel ost indpakket i knas.

Caféen opfordrer desuden alle gæster til at komme uhyggeligt udklædt. En billet til arrangementet koster 169 kroner, og du kan læse mere om det her.