Foto: Pixabay.

Populær ginfestival vender tilbage til Aalborg i april

Torsdag den 12. og fredag den 13. april byder baren Helmuth igen velkommen til Aalborg Gin Festival.

Nåede du ikke at komme med, da baren Helmuth på Boulevarden 28 tilbage i oktober afholdte en udsolgt Aalborg Gin Festival 2017? Så behøver du ikke længere at ærgre dig: Torsdag den 25. januar starter billetsalget til Aalborg Gin Festival 2018 nemlig.

Ginfestivalen bliver afholdt torsdag den 12. og fredag den 13. april, og ginfestivalen kaldes derfor for “sommerversionen,” hvor du vil kunne forberede dig på varmere tider ved at smage en masse sommergin.

Festivalen er åben fra klokken 18 til 22, og det koster 245 for en billet til om torsdagen og 275 kroner for en billet til om fredagen. Her får du mulighed for at smage 25 forskellige gin og kan desuden hapse fingermadder i dig fra klokken 18 til 21.

Åbent for alle efter 22

Når klokken har slået 22, bliver dørene åbnet for alle, der tørster efter Gin og Tonics. Baren har åbent til klokken 03, og der vil blandt andet blive mikset specielle gincocktails til 75 kroner specielt til disse aftener.

Har du først mulighed for at besøge Helmuth efter klokken 22, kan du stadig smage de mange gins fra festivalen: For 60 kroner kan du få en Gin og Tonic med én af de 25 gins, der er blevet smagt i løbet af dagen. Smart!

Du kan læse mere om, hvordan du sikrer dig din billet til Aalborg Gin Festival 2018 her.