Foto: Abbey Road.

Morgenmad: Aalborg café er klar med nyt koncept

Café Abbey Road er klar med nyheder på morgenmadskortet.

Fra i dag den 9. april er der to nye kategorier på menuen hos Abbey Road. I lokalerne på Kjellerupsgade 1A er der højt til loftet, en hjemlig atmosfære og nu også et nyt morgenmadskoncept.

Simpelt anrettede “Morgenmadder”

“Morgenmadder” er simple serveringer på ristet brød. Du kan vælge mellem tre slags: En med smør, gammelknas ost fra Arla Unika og dagens kompot, eller en med avocadocreme, koldrøget laks, spejlæg, forårsløg, ristet sesam og chili.

I den søde afdeling kan du vælge en mad med Ricottaost og syltede bær. En enkelt mad koster 45 kroner, mens du kan nuppe to for 65 kroner. Og er du frisk på en fuld trio, koster det blot 85 kroner.

Farverige, flydende smoothie-skåle

Smoothie Bowls er en populær spise, og den sunde, friske og ikke mindst smukke smoothies-skål er nu også en mulighed at vælge hos Abbey Road.

Du kan vælge mellem to slags: En med jordbær, blåbær, æble og skyr. Eller en vegansk udgave med avocado, spinat, ananas, æble og kokosmælk. Begge bliver toppet med frugt og forskellig knas og koster 69 kroner.

Morgenmadderne er på menuen mellem klokken 8 og 12, mens du i følge Abbey Roads egen Facebookside kan vælge en smoothie bowl hele dagen.