Nu kan du få stegt flæsk ad libitum på buffet ved Søgaard’s Bryghus.
Kan du ikke få nok af den danske nationalret stegt flæsk med persillesovs, skal du læse med her: Søgaard’s Bryghus på C. W. Obels Plads 1A serverer nemlig stegt flæsk ad libitum som buffet i aften – onsdag den 21. marts fra klokken 17 til 22.
”Stegt flæsk ad libitum har været på menukortet i noget tid, men nu ændrer vi det, så det bliver serveret som buffet. Buffet er vildt populært, så nu prøver vi det af,” siger restaurantchef, Benedikte Gregersen.
Læs også: 5 steder med lækker is i Aalborg
Paneret flæsk
Buffeten indeholder også hjemmelavet persillesovs og rødbeder, og som noget helt nyt kan du også sætte tænderne i paneret flæsk.
”Vi vil gerne udvide horisonten lidt for vores gæster med den panerede flæsk. Buffeten bliver prøvet af i dag og på næste onsdag – den 28. marts – og så må vi se, hvordan det udvikler sig,” siger Benedikte Gregersen.
Stegt flæsk ad libitum på buffet koster 149 kroner, og du kan booke et bord på Søgaard’s Bryghus’ hjemmeside.