Foto: Wildebeest Gastropub

Wildebeest præsenterer vegetarisk mini-burger

Ny veggie-slider med bøf lavet af kikærter hos Wildebeest Gastropub på Østerbro vækker begejstring på Facebook.

“Godt nyt til vegetarerne og veganerne (og selvfølgelig alle andre)! Vores kokke har sat en helt ny veggie-slider på menukortet med en lækker hjemmelavet bøf af kikærter og krydderurter, semi-dried tomater, grillet portobello og gulerodspuré. Den skal smages!”

Sådan præsenterer Wildebeest Gastropub selv det nye tiltag på deres facebookside, og kommentarfeltet afslører, at der hovedsageligt tages godt imod den nye mini-burger.

“Der skal vi hen en dag – Helst snart,” skriver Katrine Randrup Jonassen blandt andet, der samtidig har tagget en af sine venner.

Men udover de positive tilkendegivelser, er der dog også enkelte mindre positive kommentarer.

“Ik kald det en bøf, det er det jo ikke,” skriver Kristian Eg for eksempel som kommentar på opslaget.

Ny Beefcake burger

Wildebeest afviser dog i et andet opslag på deres facebookside, at de har droppet al kød i deres sliders og burgers og for at imødekomme dem, der bare gerne vil have en burger fyldt med kød, så har de også lanceret en burger, som nok burde kunne tilfredsstille de kødelskende gæster til fulde.

Burgeren for de kødelskende går under navnet “Beefcake burger”, og den består blandt andet af en stor oksekødsbøf, pulled pork, løgringe, sylterier og ostesovs i rigelige mængder, som gæsterne selv kan dosere.

“Den er måske lidt vulgær og over the top, lidt djævelsk men samtidigt himmelsk… Vigtigst af alt, så smager den fabelagtigt godt!” lover Wildebeest Gastropub i facebook-opslaget.

Hvilken af de to nye burgers, der bliver sommerens hit, det må tiden vise.