Foto: Wildebeest Gastropub

Wildebeest fejrer fødselsdag med gratis sliders

Wildebeest Gastropub inviterer til fødselsdagsfest med gratis sliders, billig øl og livemusik.

Wildebeest Gastropub på Østerbro kan fejre et års fødselsdag, og det gør den med et brag af en fødselsdagsfest torsdag den 31. august fra kl. 16.

I anledning af fødselsdagen serverer den populære gastropub gratis sliders for sine gæster, og der er mulighed for at købe øl med op til 70 procent i rabat.

Ifølge manden bag Wildebeest Gastropub, Gudmundur Gudbergsson, vil der være to forskellige slags sliders til fødselsdagsfesten, dog begge baseret på braisserede svinenakker. Derudover serveres der blandt andet kolde Thy pilsnere eller Classic til kun 15 kr. samt udvalgte mikrobrygget øl for kun 25 kr. 

Gastropubben forventer mange fødselsdagsgæster, og der er gratis sliders til de 2000 første gæster – eller til kølerummet er tomt, som den skriver på sin facebookside

På den store dag stiller Wildebeest desuden sin store foodtruck og udendørsbar op foran gastropubben, så der er god plads til alle gæster. Og for at sikre den helt rigtige og festlige stemning, er der livemusik på Wildebeest hele aftenen.