Foto: Wildebeest Gastropub.

Gastropubben Wildebeest Gastropub har fået en ny jule-slider med æbleskiver og confiteret and.

At bruge en æbleskive som burgerbolle er ikke just hverdagskost. Ifølge gastropubben Wildebeest Gastropub betyder det dog ikke, at det ikke er lækkert.

Gastropubben har nemlig fået nye sliders på menuen – og den ene består af confiteret and, marineret æble, stegt grønkål og mayonnaise omsluttet af to æbleskiver og overhældt med ribssyltetøj. Dét er jul i en burger!

Cheesecake a la mande

Hvis det er en tand for eksperimenterende for dig, kan du i stedet nyde en slider med sprængt andebryst, stegt grønkål, syltet rødkål samt dijonmayonnaise – i en helt almindelig burgerbolle.

Er du fortsat i julehumør, når det er tid til dessert, kan du passende bestille en “cheesecake a la mande” – cheesecake-creme vendt med risengrød og overhældt med kirsebærsauce og brændte mandler.

Du kan læse mere om Wildebeests nye retter på menukortet her.