Pexels

Mums: Restaurant i Aalborg inviterer til vildt og vin

Brdr. Price Aalborg på C.W. Obels Plads 16 lokker med 3-retters middag og vinsmagning fredag den 19. oktober.

Synes du også, at vin og mad er den perfekte kombination, så har Brdr. Price Aalborg skabt en middag, du ikke vil gå glip af. Restauranten byder i samarbejde med Leregården Vin indenfor til en aften med vinsmagning, 3-retters vildtmenu og snacks fredag den 19. oktober fra 18.30 til 21.30.

Aftenen starter med et glas mousserende vin, der bliver skarpt efterfulgt af snacks, som i aftenens anledning er tatar af krondyr med tørret og syltet rødbede, grillet brioche med cremet mousse samt tørret gåsebryst.

Herefter starter den 3-retters menu med en forret bestående af sprængt fasanbryst, som bliver serveret med en puré af kastanjer, kompot af confiterede figner, glaserede svampe samt morkelsky og ristet hasselnød.

Vinsmagning undervejs
Dine smagsløg bliver også forkælet med hele 6 forskellige vine fra Rhône, der er importeret af Leregården Vin, som også vil svare på spørgsmål om vinene.

Til hovedret kan du glæde dig til en variation af dansk kronvildt bestående af langtidsstegt ryg marineret med enebær og grillet bryst, som bliver serveret med rødbeder, kraftig vildglace samt glaserede tyttebær.

Til dessert vil der være en tærte med råsyltet blomme og valnødder, der bliver serveret med en let chokoladecreme af Valrhona-chokolade samt vaniljeis.

Vinsmagningen og middagen koster 875 kroner, og lyder det hele næsten for lækkert til at være sandt, så kan du bestille billetter og læse mere her.