Foto: Pixabay.

Fredag den 19. januar klokken 19 holder vinbutikken Vin & Vin på Vestre Allé tequilasmagning.

2018 bliver året, hvor den mexicanske spiritus tequila kommer frem! I hvert fald hvis du spørger vinbutikken Vin & Vin på Vestre Allé 2.

Butikken inviterer derfor til en smagning af den berygtede alkohol, der er lavet på kaktusplanten agave, fredag den 19. januar klokken 19.

I en video på Facebook fortæller butikken, at du til smagningen vil flere forskellige slags tequilaer, der faktisk slet ikke hedder tequila. Tequila er nemlig et område i Mexico, som drikken er opkaldt efter, og bliver den produceret uden for dette område, kaldes den i stedet for mezcal, selvom indholdet i princippet er det samme.

Vil du blive klogere på tequila og mezcal, kan du købe dig en billet for 350 kroner. Vinbutikken oplyser, at du skal skrive eller ringe til butikken for at bestille din billet, og at der er omkring 20 tilbage.

Skål!

DEL
Skribent på Smag Aalborg. Kan bedst lide at lave tøm køleskabet-mad og er lidt for god til at finde lejligheder til hverdagsvin. Hvis jeg kun måtte bruge mine penge på én ting, ville det være restaurantoplevelser. Kommunikationsstuderende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.