Pixabay

Vin og carpaccio: Restaurant lokker med Winemakers Dinner

Restaurant D’Wine på Algade 57 i Aalborg afholder Winemakers Dinner lørdag den 22. september.

Vin komplimenterer mad og omvendt, og kunsten i at sammensætte god vin og lækre retter har de helt styr på hos Restaurant D’Wine. Lørdag den 22. september klokken 18.30 har du nu mulighed for at deltage i en Winemakers Dinner med Vinhuset Asenjo og Manso, hvor du får 5 retter, 5 vine og fortællinger fra vinhuset for 800 kroner.

På aftenen bliver du for eksempel præsenteret for det spanske vinhus’ vin Ceres, som Restaurant D’Wine har parret med Nordisk Carpaccio, syltede grønne jordbær, peber, olivenolie, kirsebær gastrik og brøndkarse. Vinen Silvanus Guld er også på menuen, og til den får du en Secreto rulle, der bliver serveret med jus og rodfrugtmos vendt med forårsløg og bacon.

Et specielt vinhus
Det bliver en aften i vinens tegn, og det er ikke hvilket som helst vinhus, som D’Wine har lokket til Nordens Paris.

”At afholde vinsmagninger med diverse vinhus er altid interessant, men når vi får mulighed for at invitere vores signatur-vinhus (red. A&M) til Aalborg, så siger vi ikke nej. Vine som Silvanus har en bred offentlig appel i Aalborg, så for gæsterne er det sjovt at se, hvem der står bag vinen, der er blevet kendt som Julevinen fra D’Wine,” fortæller Kristian Ishøy, som ejer Restaurant D’Wine – og er sommelier samme sted.

Restaurant D’Wine udbyder 50 pladser, og du kan læse mere om arrangementet på Facebook-siden her.