Foto: Jens Erik Møller

Vietnamesisk freestyle på Aalborg Street Food

På Aalborg Street Food er der mad fra hele verden, og det vietnamesiske islæt hedder Bánh Mì Bandits.

Hvis du har været forbi Aalborg Street Food The Lighthouse eller måske Aarhus Street Food, så har du måske smagt mad fra Bánh Mì Bandits.

Som navnet antyder, er deres specialitet den traditionelle vietnamesiske Bánh Mì, der er en sprød baguette fyldt med marineret og grillet kød samt friske og syltede grøntsager.

“Det er vietnamesisk freestyle over den traditionelle Bánh Mì baguette, som vi så har givet vores eget præg,” fortæller Faisal Saeed, der er den ene af de fire bagmænd bag boden.

Hos Bánh Mì Bandits er alt frisk- og hjemmelavet, og de sylter således alt selv, og hver morgen bages der baguettes.

Barndomskammerater med passion for mad

Historien om Bánh Mì Bandits startede for en del år siden.

“Vi er fire kammerater fra Aarhus, der startede med små pop up boder, og så fandt vi ud af, at vi havde noget, som folk ville have. Vi startede så på Aarhus Street Food, og nu er vi her,” fortæller Faisal Saeed.

Bánh Mì Bandits ejes og drives af Faisal Saeed, Jimmy Quoc Tran, John Tran og Jonas Schwartz-Jensen, og på trods af vidt forskellig baggrund, så har de altid hver især haft en stor passion for mad, og de har alle rejst i Vietnam.

Aalborg er fantastisk

Bánh Mì Bandits blev grundlagt i 2016 og er et af de mange køkkener på Aarhus Street Food. Og da de fik muligheden for at udvide i Aalborg, var de ikke i tvivl.

“Der er stor vækst i Aalborg, og vi har hørt meget positivt om Aalborg fra andre mad-iværksættere. Så vi tøvede ikke med at sige ja tak til at komme herop, da vi fik muligheden,” siger Faisal Saeed og fortsætter:

“Det er et fedt, råt miljø lige ned til vandet. Det er fantastisk at være en del af del, og alle butikkerne her er en stor familie. Det er sjovt, og vi hjælper hinanden, når der er knald på.”

I alt er der plads til 17 køkkener på Aalborg Street Food The Lighthouse, og de sidste åbner til august.

Foto: Jens Erik Møller