Stegt flæsk med persillesovs ventes at tiltrække mange nordjyder.
Restaurant Vestre Baadelaug i Aalborg Lystbådehavn er kendt langt ud over Aalborgs grænser for sin bøfsandwich. Så kendt, at den i 2013 blev kåret som Danmarks bedste.
Men det er ikke det eneste, som Restaurant Vestre Baadelaug er kendt for. Også nationalretten stegt flæsk med persillesovs trækker gæster langvejs fra. Og nu er den efterspurgte ret tilbage på kortet efter en pause.
Den stegte flæsk er ifølge restauranten fra grisen Augustus Gourmet og den serveres naturligvis med hjemmelavet sovs med friskhakket persille, nye økologiske kartofler og syltede rødbeder.
Nationalretten kan indtages i Restaurant Vestre Baadelaug fra tirsdag 15. august kl. 12. Og ifølge restaurantens facebookside, så er den mildest talt lidt spændt på, om hele Nordjylland nu styrer mod Lystbådehavnen.
Det er vi her Smag Aalborg også, men ser man på de mange kommentarer på Facebook, så er der ingen tvivl om, at den stegte flæsk har været meget savnet.