Foto: Danmarks Bedste Bøfsandwich.

Bøfsandwich ved Lystbådehavnen får topkarakter af anmelder

Restaurant Vestre Baadelaug ved Lystbådehavnen høster ros af en anmelder bag initiativet Danmarks Bedste Bøfsandwich.

Har du smagt bøfsandwichen fra Restaurant Vestre Baadelaug på Bådehavnsvej 6? Hvis ikke, så skulle du måske til at gøre det.

En anmelder bag initiativet Danmarks Bedste Bøfsandwich har nemlig netop smagt restaurantens bøfsandwich, og den får intet mindre end topkarakterer.

Faktisk var sovsen så god, at den med det samme blev nomineret til prisen “Danmarks mest kælne sovs 2017” – ret sejt!

Hjemmelavede ristede løg og servering i dyb tallerken

Noget af det, der i anmeldelsen bliver fremhævet positivt, er at Restaurant Vestre Baadelaug selv laver rettens ristede løg. Derudover fremhæves bøffen, der er lavet af kød fra Kildegaarden, og sovsen – som der ifølge anmelderen er rigeligt af.

“I det hele taget så kan man godt mærke, at de hos VB ved, hvordan man laver en god bøfsandwich og har erfaring nok til at vide, hvordan man holder den samme høje kvalitet år efter år,” afslutter anmelderen sin anmeldelse.

Til sidst lyder der et lille pro tip: Bestil bøfsandwichen uden pommes frites til – så bliver den nemlig serveret i en dyb tallerken, hvori der er plads til meget mere sovs.

Bøfsandwich til halv pris

Er du blevet sulten? Så kan du med fordel gemme din bøfsandwich-appetit til mandag den 18. december.

Her afholder Restaurant Vestre Baadelaug nemlig årets sidste bøfsandwich-maraton, hvor du fra klokken 11.30 kan få din bøfsandwich til halv pris.

Du kan læse hele anmeldelsen fra Danmarks Bedste Bøfsandwich her.