Foto: Pixabay.

Bravissimo: Kom til middag med smag af Italien

Organisationen Verdenskøkkenet inviterer i samarbejde med Folkekirkens Hus til fællesspisning med italiensk tema torsdag den 18. januar.

Er du vild med Italien og ikke mindst den mad, du får serveret i støvlelandet i Sydeuropa?

Så vil du helt sikkert kunne lide menuen til fællesspisningen Krisekøkkenet torsdag den 18. januar, som organisationen Verdenskøkkenet arrangerer i samarbejde med Folkekirkens Hus på Gammeltorv 4.

Her vil du ifølge Verdenskøkkenet kunne smage fem forskellige slags hovedretter, der alle er lavet af italienske mad-ildsjæle. Tre af retterne vil være veganske, én vil være vegetarisk og den sidste er med oksekød.

Middagen vil blive akkompagneret af to italienske musikere, og arrangørerne bag arrangementet opfordrer til, at du sætter dig blandt nogle, du ikke kender, så du vil lære nye aalborgensere at kende.

Mere end bare mad

Krisekøkkenet er en række nye arrangementer, hvor hver aften har en ny nationalitet til tema for maden. På torsdag vil det være Italien, og senere bliver det eksempelvis Egypten.

Men fællesspisningen hos Krisekøkkenet er mere end bare mad. Udover et lande-tema, vil hvert arrangement have et internationalt krise-emne til tema, som en oplægsholder vil oplyse de spisende gæster om. Bagefter opfordres der til dialog og samtale om dette emne ved bordene.

På torsdag vil der være et oplæg af Laura Lacolina, som har forsket i biodiversitet på Aalborg Universitet. Biodiversitet handler om diversitet i naturen, og hun vil give en introduktion til emnet og fortælle, hvorfor det ifølge hende er vigtigt at tale om.

Det koster 150 kroner at deltage, og 100 kroner hvis du er studerende. Billetten kan du købe her.