Pexels

Det er lækkert: Isbutik er klar med varm chokolade med softice

Hos Guf og Kugler på Slotsgade 2 kan du nu få varm chokolade på en ny måde.

Er du også vild med en kop varm chokolade, når efterårskulden raser, så har Guf og Kugler skabt en anderledes måde at nyde en varm chokolade på. Idéen er simpel: Du smelter en chokoladekugle i varm mælk og topper så den varme chokolade med lækkert tilbehør for 50 kroner.

”Det er en lækker smagsoplevelse, fordi du selv laver din varme chokolade. Vi steamer mælken, og så serverer vi en sidetallerken med chokoladekuglen og softice med for eksempel skumfiduser eller bolsjedrys,” siger medindehaver og Ismutter, Charlotte Korsholm.

Flere varianter
Ishuset er dog ikke stoppet ved det, og Guf og Kugler tilbyder også chokoladekuglerne i flere forskellige varianter. Du kan blandt andet få chokoladekugler med saltkaramel, lakrids, chili, kanel og appelsin.

Er du på farten, så frygt ej, da du også kan købe de særlige chokoladekugler til at tage med for kun 25 kroner per styk. Så kan du hygge dig med varm chokolade, hvor end du tager hen. Er din nysgerrighed blevet vækket, så kan du tjekke Guf og Kugler ud på Facebook-siden her.