Tre ting du kan lave med en Bamix stavblender

SPONSORERET

En Bamix stavblender er et uundværligt køkkenredskab, grundet dens multifunktionelhed og lange holdbarhed. Dette betyder også at den er det perfekte køkkenredskab til et bredt udvalg af retter, uanset om du skal hakke, blende eller piske, så kommer stavblenderen med redskaberne hertil. I denne artikel vil vi belyse tre af en Bamix stavblenders funktioner, som giver dig muligheden for at bruge den som dit ultimative køkkenredskab.

 

Hader du at hakke grønsager?

Hvis svaret er ja, så kan du blive rigtig gode venner med en Bamix Stavblender. Denne har nemlig medfølgende knive som kan hakke alt fra grønsager til kød. På den måde er du altså fri for selv at stå og ligge kræfter i det hårde hakkearbejde, som kan tage en evighed. Udover dette behøver du altså ikke være nervøs for, om en Bamix stavblender kan klare de hårde opgaver. Stavblenderen er nemlig udstyret med en kraftfuld motor, som sørger for at den kan hakke selv de hårdeste opgaver, uden at gå i stykker.

 

Stavblender eller en almindelig blender?

Hvis du vælger at investere i en Bamix stavblender, behøver du ikke overveje alverdens andre køkkenmaskiner. Denne type stavblender kan nemlig klare de fleste opgaver for dig, herunder også at blende. Så kan du godt lide at lave hjemmelavede supper, eller smoothies om morgenen, så behøver du ikke hive den store blender frem fra det bagerste skab, men derimod nøjes med din Bamix stavblender, som klarer opgaven til perfektion.

 

Flødeskum og kager

Den sidste funktion vi vil belyse i artiklen her, er at en Bamix stavblender også er udstyret med et piskeris. Dette betyder at du nemt kan piske flødeskum til kakaoen og en lækker tærte, eller bikse en hurtig pandekagedej sammen til børnene en tidlig søndag morgen. En Bamix stavblender har altså et hav af forskellige funktioner, som gør den til det ultimative køkkenredskab.