Svinkløv Badehotel før den altødelæggende brand i september 2016. Foto: Restaurant Jørn

Restaurant Jørn og Svinkløv Badehotel inviterer på en gastronomisk rejse udover det sædvanlige.

Hele sommeren har det været muligt at se udstillingen Svinkløv – fra Packness til Praksis i Utzon Centeret, hvor man kan se nærmere på planerne for genopbygningen af det berømte Svinkløv Badehotel, der brændte i september 2016.

Og i forlængelse af udstillingen kan man også smage på fremtidens badehotel i Svinkløv.

Det sker på Restaurant Jørn den 4. og 5. august. Her vil chefkok og forpagter Kenneth Toft-Hansen sammen med køkkenchef Henrik Aggerholm Olsen stå i spidsen for en helt særlig og unik gastronomisk rejse.

Begge aftener trakteres gæsterne med en 18-retters menu, hvortil restaurant Jørn’s faste vinleverandør, Henrik Tachau Kristensen, serverer en lang række velsmagende vine.

Og der er tale om folk fra den absolutte gastronomiske elite.

Kenneth Toft-Hansen har tidligere repræsenteret Danmark ved den prestigefyldte kokkekonkurrence Bocuse d’Or, og vandt i foråret retten til at gøre det igen i 2018, mens Henrik Tachau Kristensen har været nomineret hele to gange til årets sommelier af Den Danske Spiseguide.

Så der er garanti for smagsoplevelser, der slår benene væk under en.

Fokus på det gode værtskab

Der bliver tale om en gastronomisk oplevelse, hvor også det gode værtskab er i fokus.

”Jeg kommer ikke til at gemme mig ude i køkkenet. Vi kommer til at anrette ved bordene og være i dialog med gæsterne.” skriver Kenneth Toft-Hansen på Facebook.

Du kan læse mere om den helt unikke oplevelse her, og billetter kan købes via dinnerbooking.