Spisested i Østerågade har Aalborgs største menukort

ANNONCE Wasabi Sushi og Bogø Sandwich serverer mad for alle.

Ved Wasabi Sushi og Bogø Sandwich i Østerågade 5 er det meget svært at være kræsen. Spisestedet har nemlig Aalborgs største menukort, så der er noget for enhver smag. Her finder du et stort udvalg af sushi, sandwich, smørrebrød, burgere, salater, friskpresset juice, kage og kaffe blandt meget andet.

”Alle kan få noget mad, de kan lide, og her kan gæsterne spise sammen, selvom de ønsker forskellige retter. Vores store menukort er blevet taget rigtig godt imod af vores gæster,” siger Mario El-Hajj, der ejer Wasabi Sushi og Bogø Sandwich.

Studievenlige priser

Det behøver ikke at være dyrt at gå ud at spise. Sådan er filosofien ved Wasabi Sushi og Bogø Sandwich. Mario El-Hajj vil gerne gøre det nemt og behageligt for gæsterne, når de skal ud at hygge sig med et godt måltid mad.

”I Aalborg der for eksempel mange studerende, og de skal jo også have muligheden for at komme ud at spise et par gange om ugen. Vi har skruet ned for priserne, så alle kan spise mad af høj kvalitet. Vi har indrettet restauranten, så du kan trække dig tilbage og nyde din mad i hyggelige omgivelser samtidigt med, at du arbejder eller laver lektier,” fortæller Mario El-Hajj.

Stort udvalg

Ved Wasabi Sushi og Bogø Sandwich finder du et bredt udvalg af 28 forskellige slags sushi, hvor du kan vælge to stykker for 15 kroner. Er du mere på jagt efter en sandwich, kan du få sulten stillet for 35 kroner og op efter.

”Det skal være nemt og enkelt for vores gæster, uanset hvad de vælger på vores menukort. Her er plads til alle, og vi fokuserer meget på, at det er en afslappet og god oplevelse, når du spiser ved os,” siger Mario El-Hajj.

Wasabi Sushi og Bogø Sandwich er samlet under samme tag i Østerågade 5, men de to spisesteder har også lokaler på andre adresser i Aalborg. Du kan besøge Wasabi Sushi Sjællandsgade 36 og John F. Kennedy Plads 1, og Bogø Sandwich på Reberbansgade 18 og Bogøgade 2.

Wasabi Sushi og Bogø Sandwich har desuden fået en ny hjemmeside, som du kan tjekke ud lige her. På siden finder du en oversigt over alle afdelingerne i Aalborg, hvorfra du kan bestille din mad til afhentning og udlevering.