Foto: Nam Noodles.

Så er der suppe: Kokketræf på takeaway-sted i Aalborg

Nam Noodles har inviteret 4 forskellige kokke til at lave deres bud på den perfekte suppe.

Er du vild med suppe og nudler, så er den her nyhed lige noget for dig: Takeaway-stedet Nam Noodles på Vesterbro 74 har nemlig inviteret fire forskellige kokke forbi restauranten ved fire arrangementer i april og maj.

De fire kokke er Mads Hyllested fra Restaurant Applaus, Miv fra Restaurant Tabu, Vinh fra Restaurant Fusion og Dennis Juhl fra Restaurant Textur.

”Vi synes, det er interessant at invitere kokkene indenfor, så de kan give deres bud på den perfekte suppe, som afspejler deres restaurant. Vi er selv lidt legende i vores tilgang til maden, så det bliver spændende at se, hvilke supper de kommer med,” siger ejer af Nam Noodles, Anne-Marie Menendez.

Fire forskellige events

Første event er onsdag den 11. april med Mads Hyllested bag gryderne, og det koster 159 kroner at deltage. Han vil lave en suppe, som blandt andet består af en cremet bouillon og grillet and.

Næste kokkebesøg er den 18 april, hvor Miv fra Tabu besøger Nam Noodles. Den 25 april laver Vinh fra Fusion sit bud på en suppe og den 2. maj laver Dennis Juhl fra Textur sin suppe ved Nam Noodles.

Du kan bestille billet via Nam Noodles Facebook-side til klokken 18 og 20 ved hvert event, og suppesmagningen har en varighed på halvanden time.