Foto: Meicca's

Sund takeaway i Aalborg: Her finder du de bedste

I den travle hverdag kan det altså være fristende at gribe mobilen og bestille noget nem takeaway i stedet for at lave mad. Men for at hjælpe lidt på samvittigheden, kan du snildt bestille fra et af de mange steder i Aalborg, der tilbyder et sundere alternativ til den klassiske takeaway. Vi har lavet en liste over de fire bedste steder med sund takeaway i Aalborg her.

Den med et twist: Caspars

caspars sund takeaway i aalborg
Foto: Caspars

Hos Caspars finder du lækker og sund takeaway i Aalborg med inspiration fra det asiatiske køkken. Her står menuen på lækre pokébowls, noodle bowls, salater, rispapirsruller og sprøde toasts, og så kan du dertil prøve deres smagfulde og friskpressede juicer. De hjemmelavede dressinger binder det hele sammen, og her vil vi virkelig anbefale at prøve deres peanutcreme!

Hvor: Algade 55, 9000 Aalborg

 

Den med de lækre smoothies og salater: Din Vitamin Bar

Din Vitaminbar
Foto: Din Vitaminbar

Din Vitamin Bar er måske særligt kendt for deres store udvalg af juice, shakes og smoothies, men her kan du også få sprøde sandwiches i groft brød og lækre bowls. Som noget helt særligt tilbyder de også sunde burgere, og her er det altså også muligt at vælge en burger helt uden brød!

Hvor: Kastetvej 41, 9000 Aalborg

 

Den med det store udvalg: Nadias Sandwich

Nadias sandwich i aalborg
Foto: Nadias Sandwich

Nadias er vist et ret velkendt valg for de fleste aalborgensere, og af god grund! Med deres brede udvalg af sandwich og salater er der noget for enhver smag, og hos Nadias har de også et stort udvalg af vegetariske og veganske alternativer. Her kan vi blandt andet anbefale deres Halloumiburger.

Hvor: Se deres adresser her.

 

Den med de unikke smage: Meicca’s

Meiccas
Foto: Meicca’s

Hos Meicca’s koncentrerer de sig primært om morgenmad og frokost, og her er der ikke sparet på de gode ingredienser og det lækre fyld i deres spændende og smagfulde sandwiches, hvor du selvfølgelig også kan finde alternativer uden kød. Udover sandwiches kan du også prøve deres lækre smørrebrød, eller måske kaste dig ud i deres go’morgen salat?

Hvor: Danmarksgade 27A, 9000 Aalborg