Foto: Aalborg Street Food.

Øv: Aalborg Street Food lukker for vinteren

Den 17. december er det sidste chance for at besøge Aalborg Street Food ved havnen, inden madmarkedet holder lukket til påske.

Holder du af at sætte tænderne i maden fra madboderne hos Aalborg Street Food på Skudehavnsvej 35-37, er det med at komme afsted, mens du kan.

Den 17. december holder madmarkedet nemlig åbent for sidste gang, inden stedet lukker ned for vinteren. Det skriver TV2 Nord.

TV2 Nord skriver, at der ifølge Aalborg Street Food skal komme omkring 1.200 gæster hos madmarkedet om dag, før det kan løbe rundt – og det kan ikke lade sig gøre i vintermånederne.

Åbner igen til påske

Vil du savne madmarkedet, kan du glæde dig til slutningen af marts, hvor påsken falder til næste år. Her åbner madmarkedet nemlig igen op for de madglade aalborgensere.

“Lige så snart foråret kommer og solen er til det, så sidder man udenfor. Og det er jo bare hyggeligt at sidde hernede ved vandet, og så kan man få noget god mad,” sider David Bruun, der er indehaver af madboden Stegen og Dellen på Aalborg Street Food, til TV2 Nord.

Du kan holde øje med årets sidste aktiviteter på madmarkedet her.