Foto: Espresso House.

Stor kaffebarskæde åbner i Aalborg

Kæden Espresso House åbner en ny kaffebar i Bispensensgade den 8. februar.

Er du også glad for hverdagsbenzinen kaffe, så kan du roligt glæde dig til på torsdag: Som Smag Aalborg skrev i januar, åbner kaffebarskæden Espresso House nemlig en ny kaffebar med plads til 200 gæster i Bispensensgade 16 den 8. februar fra klokken 7.30 til 18.30.

”Hos Espresso House er hjertet de espressobaserede drikke. Vi gør meget ud af at skabe en hjemlig følelse af hygge, og vi har mange forskellige kroge i kaffebaren, hvor man kan slå sig ned og arbejde eller snakke med sine venner eller familie,” siger marketingschef Sinne Fredslund.

På åbningsdagen kan du nyde godt af et tilbud på en stor caffe latte til 25 kroner, og hvis du køber en drik fra menukortet, kan du samtidigt få en kanelsnegl for 10 kroner.

Verdens bedste kaffeoplevelse

Espresso House, som ejes af JAB-Holding, købte i 2016 Baresso-kæden. Kaffebarskonceptet er dog det samme, men de nye kaffebarer får blandt andet et større sortiment af mad.

”Du kan både få en lille snack og et større måltid som en salat eller sandwich. Vores koncept går ud på, at vil vi skabe verdens bedste kaffeoplevelse for verdens bedste gæster. Man skal gerne kunne mærke det fra vores barista, når man træder ind,” siger Sinne Fredslund.