Foto: Restaurant Jørn

Spis med udsigt: Restaurant starter nyt torsdagskoncept

Restaurant Jørn på Slotspladsen 4 i Aalborg har startet et koncept, som kombinerer lækker mad med unikke rammer og en fantastisk udsigt.

Nu kan du læne dig tilbage og nyde en dejlig middag med udsigt til Limfjorden. Med det nye torsdagskoncept hos restaurant Jørn har du mulighed for at fejre den kommende weekend med tre fantastiske retter til 285 kroner.

Aftensmad til hverdagspris
Torsdagskonceptet hedder ”Wine and Dine hos JØRN” og fokuserer på lækker mad til en overkommelig pris. Du kan få en hovedret til 150 kroner, to retter for 225 kroner og tre retter til 285 kroner. Menuen er enkel og sæsonpræget, og kan variere meget fra uge til uge.

”Vi har fokus på friske, sæsonbaserede råvarer fra Limfjorden, som foreksempel fisk og skaldyr,” siger Tina Jakobsen, som er daglig leder og køkkenchef på Restaurant Jørn.

Med konceptet vil restaurant Jørn danne rammen for en hyggelig og uformel aften, hvor du kan nyde et par timer i godt selskab. Restauranten har åbent fra 11.00 til 20.00 om torsdagen, og indtil 16.30 de øvrige dage.