Foto: D'Wine.

Spansk vinhus åbner pop up-restaurant i Aalborg

Restaurant D’Wine får til april besøg af det spanske vinhus Señorío de Nevada.

Drømmer du dig også sydpå i vinterkulden? Så er du helt sikkert ikke alene – og restaurant D’Wine i Algade 57 kan måske hjælpe stemningen lidt på vej. Den 12.-14. april fra klokken 18.30 bliver lokalerne nemlig overtaget af vinhus og restaurant Señorío de Nevada fra Andalusien i Sydspanien.

”Det er fuldstændig banebrydende og en unik madoplevelse i Aalborg. Señorío de Nevada er ikke et hvilket som helst vinhus. De har også en restaurant, hvor der laves mad til de kendte og ukendte. De har blandt andet serveret mad for kendte sangere, kongelige og ministre fra den spanske regering.” skriver direktør for Restaurant D’Wine Kristian Ishøy i en pressemeddelelse.

Señorío de Nevada disker op med seks retter inklusiv vin, og menuen består blandt andet af gazpacho fra Cordoba med finthakket serranoskinke og brændte mandler samt braisseret blæksprutte på kartoffel-trøffelcreme marineret i rød paprika olivenolie.

Seks retter plus vin koster 900 kroner, og du tilmelder dig per mail på restaurant@d-wine.dk. Du kan se resten af menuen her.