Foto: Sørensen's Restaurant & Musikbar.

Sol og sommer: Aalborg-restaurant får ny menu

ANNONCE: Sørensen’s Restaurant & Musikbar lader op til sommeren med en spændende ny menu.

Klassisk dansk smørrebrød, rustikke burgere og et lækkert loungemiljø på en kæmpe terrasse er noget af det, du kan glæde dig til på Sørensen’s Restaurant & Musikbar Ved Stranden 4. Restauranten har nemlig fornyet lokalerne samt fået et helt ny menukort.

”Vi har renoveret stedet fuldstændigt, så vi blandt andet får den her store terrasse, hvor der både vil være en spiseafdeling samt et loungeområde, så gæsterne kan nyde den danske sommer med vores nye, lækre retter,” siger Peder Juul Lundgaard, der er køkken- og restaurantchef.

Helt ny sommermenu

Multirestauranten læner sig opad café- og bistrostilen med et mere blandet menukort. Du kan også nyde godt af aftenkonceptet, hvor Sørensen’s Restaurant & Musikbar kan lave stedet om til en cocktailbar med live musik.

På det nye menukort finder du også fiskeretter som moules frittes, jomfruhummer og koldrøget laks samt panacotta, pariserbøf og en brunch.

”Vores mad har et højt niveau uden, at vi vil være et gourmetsted, men du får nogle kvalitetsvarer til skarpe priser. Selvom vi har hvid dug på bordene, må du stadig godt holde en fest herinde,” fortæller Peder Juul Lundgaard.

Tæt på vandet

Der er lidt for en hver smag på det nye menukort, som rammer bredt og tæller 12 forskellige forretter, som du kan sammensætte til din egen menu. Du kan bestille tre retter til 268 kroner, men er du i humør til fire retter, koster de kun 298 kroner.

Derudover har Sørensen’s Restaurant & Musikbar også retter som wienerschnitzel, rødspætte samt et stort jomfruhummerfad til 198 kroner.

”Vi ligger jo tæt på vandet, så det er oplagt og en fed mulighed at smage på de fisk og skaldyr, som du finder i havet omkring Danmark. Vi synes, at det er en god mulighed for at prøve noget forskelligt og nyde det i de gode rammer, vi har,” siger Peder Juul Lundsgaard.

Sommerfest

Med en helt suveræn maj måned netop overstået, lader Sørensen’s Restaurant & Musikbar op til en lige så god juni. Det gør spisestedet med en sommerfest den 9. juni fra 11.30 til 15 på restauranten, hvor du udover de lækre retter også kan se frem til en koncert med John Olsen fra bandet Tennessee Playes.

”Vi vil gerne vise alt det nye i restauranten til vores gæster. Hvis vejret arter sig, holder vi det på vores terrasse, hvor vi sørger for øl- og drinksbar. Der vil være gratis smagsprøver og billige priser, så vi håber, at folk kommer og hygger sig sammen med os,” fortæller Peder Juul Lundsgaard.

Den 9. juni kan du blandt andet få fadøl til 25 kroner og drinks fra Lillet til 50 kroner. Derudover koster alle Gin & tonics 40 kroner per drink, og du får 50 procents rabat på alle restaurantens vine.

Bliver du sulten i løbet af dagen, kan du også finde rabatter på menuen, hvor der er 50 procents rabat på frokostkortet.